Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1843503

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

ja det är en djupt tragisk händelse ikväll. Lider med svensk hockey och dess åskådare. Mina djupaste sympatier till er drabbade.

15 skott på mål, 20 skott emot mål, med 3 st PP... totalt hela 6 stycken tacklingar... kycklingar som ligger på isen och bölar... och så två stycken förbenade flipperspel som är både väldigt fula och oerhört tursamma mål. Ikväll belönas grova kränkningar mot de mänskliga hockeypubliksrättigheterna, det är tragiskt, det är hemskt, det är orättvist. Men livet går vidare. Vågar man hoppas på en vinst på 20 då? Att de onda krafterna vinner en gång av tio, tyvärr är livet sådant, men man måste försöka fortsätta vara positiv och tro på rättvisan.

Det man kan glädjas över är att Rögle hittat tillbaka till vinnarspåret och krossar självaste Färjestad hemma. Alltså är Qatar ändå på delad sistaplats i antalet segrar.

Nog sitter det ändå en hel oskyldig hockeypublik i chocktillstånd, Yoda, du skrev ju att de skulle åka ur, tvingas vi nu dras med parasiterna som terroriserar mig framför TVn var och varannan kväll? Ja, inget är säkert här i livet, men man ska inte ge upp hoppet. Nu håller vi som oskyldig hockeypublik tummarna tillsammans! Även Karlskrona gör en lightversion av dessa terrorbrott mot publiken, om hockeygudarna hör våra böner så åker dessa två lag ut och Timrå och MoDo gör oss sällskap i den högsta serien. Amen.