Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1843621

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: ja jag undrar faktiskt oxå?? Varför ha superbarnsliga öknamn på lagen som ändå inte stämmer nåt vidare! Skaik är ju precis som så många andra lag oxå ett köpelag!! Men Luleå kanske e smygmuslimer??

Mike.F

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Mike.F:

Det här med Qatar är ju mångfacetterat. Precis om Barbro hänvisar till så ä det ju upprepade brott mot de mänskliga rättigheterna. Grannarna avskyr dem. Diktatur. Stödjer terrorism. Qatar har Al Jazeera, Qatar har NSD-AP. De köper lag från grunden istället för att bygga eget. De köper sig en plats i turneringen eftersom de är för dåliga att kvalificera sig på sportsliga grunder. Det är en massa Kenyaner som springer och Serber som lirar handboll. Allt är köpt, allt är fake. De köper till och med hejjaklacken.

Nu har jag ännu inte hör landet Qatars ledare stå och gasta SVIIIIINJEEEFLA REGEL, jag ska mörda domaren eller dylikt, men det kanske kommer senare? Samt att de börjar dribbla med publiksiffrorna och fuskar och ljuger i allt de tar sig till, skulle inte förvåna mig.

Svårt att hitta någonting annat på planeten som är mer likt faktiskt.

Sen kanske det är lite barnsligt att kalla Växköp Fakers för Växköp Fakers, dynastiernas dynastiförening för dynastiernas dynastiförening samt indijanena från Jöttä-borrj för indijanena från Jöttä-borrj. Men iom att jag bor i Jöttä-borrj så vet ju jag att det fullkomligt kryllar av indijaner här som alla springer omkring med sina fjädrar och krigsmålningar när de pratar som Kurt Olsson samt Albert och Herbert. :-)