Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1852037

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Tycker det är mer osmakligt att förfölja spelare bara för att de har Luleå som moderklubb (Gav dig Ekarv sist, så¨räknar med påhopp på honom i framtiden). Oskarsson har varit en av våra bästa backar under säsongen, leder poängligan bland våra försvarare och har bra +/- samt inför stabilitet i vår unga backbesättning. Du kan ju ställa dessa synpunkter i vårt forum istället för här.

Varför hata på honom då? Jo för att han har spelat i Luleå.

Angående straffen så ja han är sist på Stenqvist, men vad fan ska han göra ska han låta honom avsluta, nu drog han ett hugg mot klubba/skridsko men missade, en annan match hade den tagit mot puck och varit en klockren brytning, hellre ser jag spelare som försöker, du hade gärna fått hata på honom om han hade slutat åkt eller inte brytt sig i situationen. Sedan är den ansvariga för målet Molin som tappar pucken på blå som sista man i 4 mot 4.

Men jag förstår att det är svårt för dig att göra en händelsekedja som är längre än 2 sek bak i tiden för att hitta orsak . Speciellt eftersom dina knivskarpa analyser ofta handlar om.

-Vi är nertränade
-Vi mörkar formen
-När vi får i nästa växel så blir vi livsfarliga

Den där extra växeln har man väntat på sedan finalen mot Växjö. Har det aldrig slagit dig att någon har pluggat lådan så det finns ingen extra växel. Det som behövs är kanske ett växellådsbyte.