Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1854005

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

Klingberg har ju varit med på din lista över era Nhl exporter. Så låter som du vill att saik ska ta åt sig äran av detta.

Lite konstigt för det var när han lämnade saik och gick till Frölunda han fick sitt stora genombrott och tog plats i landslaget, året efter slog han sig in direkt i nhl.

Förstår inte varför du drar upp antal matcher, det blir ju att kasta sten i glashus.Klingberg gjorde ju verkligen många matcher hos er 16+25 under serien samt 20 i slutspel.

Tror att när denna säsong är över skiljer det inte mer än 10-15 matcher mellan Elias och Klingberg.

Men fortfarande ska alltså Växjö inte få vara stolta över förutsättningarna dom skapat så Elias får utvecklas vidare? Om Elias är en köpespelare (vilket iofs alla i princip är) hur kan Klingberg och Heed inte vara det och räknas som era Nhl exporter?

Sedan undvek du frågan kring Aho och Lindström. Men jag förstår, detta blir för svårt för dig att trolla bort.

Vilken förening menar du? Om du försökte ge en pik till Modo så måste du nog läsa på lite. Dubbla SM-guld förra året, ett j18 som går som tåget. Ett j20 som utmanar topplagen trots att många av de ledande spelarna spelar i A-laget. Är det några lag som går bra i Modo så är det ju juniorlagen.