Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1856119

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Zappaholic:

du har rätt och jag har själv drabbats av detta otrevliga beteende när jag ifrågasatte. Men själv är jag lite över sådant tjafs. Jag är inte typen somn bedömmer en fotbollsspelare hur trevlig han är eller hur bra en sångerska är efter hur snygg hon är. Jag vill ha analys, fakta, nörderi, nya ståndpunkter, tänkande när jag läser om hockey, inte något medhårs.

Såg föresten att dynastiernas dynastiförening fick med 4 st Skelleftepajkar till JVM. Söderlund, Lindström och Fille Gustavsson är ju alla från Skellefte, Brännström är ju son till dynastilegenden Niklas Brännström så en halv där, Movevare har ju lirat med oss så en halv till där.

4 st dynastiare, imponerande att detta hockeymecka fortsätter mata ut storspelare på löpande band!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Odisciplinerat spel av Mora som ändå ryckt upp sig rejält sen sist. Ger man OS-kedjan tid i anfallszon så ringer det tillslut.

Det är ingen bländande match. Men kunde ändå vara värre. Uppe i Qatar utspelas en bottenmöte där publiken fått se totalt 8 skott på mål. Två gick in i Qatars kasse där Lassinantinen då står på 33.3%, den enda från den egna kommunen! Hihihihi!