Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1856393

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Odisciplinerat spel av Mora som ändå ryckt upp sig rejält sen sist. Ger man OS-kedjan tid i anfallszon så ringer det tillslut.

Det är ingen bländande match. Men kunde ändå vara värre. Uppe i Qatar utspelas en bottenmöte där publiken fått se totalt 8 skott på mål. Två gick in i Qatars kasse där Lassinantinen då står på 33.3%, den enda från den egna kommunen! Hihihihi!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: För hundrade gången! Fabbe är från egna kommunen! Joel är från egna kommunen! Junioren Marcus Collin med sparsam speltid är från egna kommunen, plus ett helg gäng spelare från vårt naturliga upptagningsområde och hockeygym, därav klockrena egna produkter om vi ska resonera som dig. Dummar du dig med flit eller har du dagliga minnesförluster angående Fabbe? Skriv upp vart han är född på en post-it eller anteckna det i botten på vintetran för jag ska väl ändå inte behöva påminna dig 100+ gånger om något så simpelt som en spelares födelseort?

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: 7+11=8

Ja jag vet inte var du lärt dig matematik

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Saik med kraftigt övertag hade tur att linjemannen missade offsiden vid ingången i zonen i samband med målet.