Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1862856

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Herregud vilka pellejönsar till domare. Vad fan håller de på med? Utv på Katic för tackling emot huvudet när tacklingen är i midjehöjd och träffar lågt, ej i huvudet. 2+10, seriöst? De håller i klubban i fem sekunder, ingenting. Jösses!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Halvtittade lite på er match igår och Katics utvisning var "solklar" enligt höjdhopparens vansinniga nivå. Detta på grund av att han tidigare tagit ut en Örebrospelaren på 2+10 efter "huvudtacklingen" på er gallerapa. Detta var alltså en tackling rakt framifrån på puckförarande gallerapa, inget hoppande och armar och klubba nere och ingen vidare fart. Eran gallerapa sänkte av någon besynnerlig anledning ner huvudet till midjehöjd just då han upptäckte att han kommer åka på en regelrätt tackling och det var fan parodi att Örebrospelaren blev utvisad för det.
Jag är så klart inte lika välutbildad som Patrik Sjöberg påstås vara men tycker både den situation jag beskriver och den du beskriver aldrig någonsin ska vara utvisning.
Ni slapp iaf höjdhopparen ikväll då han skämde ut sig själv i Coop Arena istället. Jag kommer fira den dagen som han hittar sig ett vettigt jobb som t.ex. att kontrollera brödrostar på ett löpande band.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
2 st felaktiga utv för Örebro, men ingen utv?