Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1863292

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Vi spelar som vi faktiskt vill vinna matchen i tredje perioden. I övrigt är det en oerhört medioker insats. Rättvis hemmaseger där Örebro är det klart bättre laget första 40 minuterna, och i andra är de bra medan vi är helt jävla värdelösa. Bland det sämre jag sett av dynastiernas dynastiförening om jag ska vara ärlig, andraperioden.

Guld-Jimmie Ericsson är helt enkelt kung. Gubben vägrar ge sig utan strid och har helt enkelt bestämt sig för att ta med sig några av fienderna till andra sidan innan ljuset släcks. Väldigt bra ikväll. Ligger nu bakom samtliga 5 mål vi gjort de senaste tre matcherna. En del kan då fråga, vad tillför han? Det är inte en jättesmart fråga enligt mig. En av några spelare som får godkänt i min bok.

Den andre är Mark Katic som är väldigt aktiv, rörlig och spelar som han vill vinna. Även hans backkollega Kostka får godkänt, liksom Djuse som också försöker vinna matchen.

Väldigt tamt bland forwards förutom giganten guld-Jimmie. OS-kedjan, mastodontkedjan, är väldigt bleka. Dålig glöd. Berggren får godkänt igen efter en fin insats, spännande kedja.

Matt Anderson... såg han vid någon tekning, i övrigt TOTALT osynlig.
Olofsson... lyckades i sedvanlig ordning tappa pucken 10 gånger.
Djuse... gått från att vara grym till att bli en säkerhetsrisk bakåt, väldigt formsvag.
Ortio... ihålig, nummer två just nu enligt mig. Ger ej laget chansen att vinna. Släpper till bakåt enklare än zappa och mumsbiten.

Näe det jag kommer att komma ihåg från den här matchen är guld-Jimmies spel i tredje perioden. Det är hockey som den ska spelas.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Bert Robertsson...hahahaha. Allt har gått utför med dysenteriernas dysenteriförening sen han tog över.

Gråter som en liten bebis inne hos domarna. När ska SAIK förstå att de måste göra sig av med det miserabla blysänket?

Funderar över vad som är mest pinsamt. Berts bebisgnäll eller Jimmie Betongarsles ”speed” ute på isen😂😂