Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1864362

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Daddeh:
Skit på dig!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Tack! Du bevisar verkligen min poäng. Du är ett troll som viker ner dig direkt någon vill ha lite mer substans aka fakta bakom dina påståenden. Du klarar inte ens av att backa upp dina åsikter eller ens försöka bedriva en vettig diskussion. Mitt råd är att du försvinner från samtliga hockeyforum då du tillför noll och intet.
Jag har faktiskt en del respekt för Yoda som kan försvara såna åsikter och till och med då och då skriva något vettigt. Till och med med lite finess, även om det är ganska sällsynt :)
Du är däremot bara ett slöseri för mänskligheten som viker ner dig direkt du får mothugg.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

en liten mediadragning så här sent en Torsdagskväll, Qatar och Brynäs har ju spelat hockey...

Qatar fortsätter med de upprepade brotten mot de hockeymänskliga rättigheterna. Ett grymt gerillakrig mot hockeypubliken med många oskyldiga offer. Vecka in och vecka ut...usch!

Brynäs fortsätter med sina Brynäsfasoner. Högklackat och märkeshandväska i högsta hund, lite svandyk här lite svandyk där... fy tusan!

Tillsammans måste vi goda krafter inom svensk hockey sätt stopp för terrorbrotten mot publiken. Vi måste sätta hårt mot hårt. Kanske skicka militären till Kööp arena och Gevalia Läkerolrink?