Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1865301

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Kan bara hålla med om att det är något unket som försiggår i Skandinavium. Finns ingen arena i hela Sverige där så många felaktiga beslut tagits. Inte en enda gång kan jag heller minnas att det skett ett vansinnigt beslut som drabbat Frölunda på ett negativt sätt.

Patrik Sjöberg måste för övrigt pensioneras. Vad har han lärt sig, se nedanstående länk, sedan 2009 vid denna skandal i Skandinavium? Klåparn kan fortfarande inte regelboken, nio år senare.

Jag håller med om situationerna du nämner förutom den för Jimmie Jump. Han välter omkull domaren som hamnar Joel och Jimmie och slag som flyger. För mig vore det en mardröm utan dess like att bli sandwichad mellan dessa två avskyvärda personer. Om något så fick Jimmie alldeles för lindrigt straff för de psykiska men som den stackars domaren utsattes för ;)

www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/anrell/article11697874.ab

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Daddeh:

Skojar du eller menar du seriöst att det där ska vara 5 min? Tänk dig att det vore 2 st andra spelare som grälade. Eller du måste skoja, det är hockey och inte schack, orientering eller någon annan idrott där kontakt inte är tillåten.