Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1882771

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Daddeh:
Berätta mer om My Little Pony och Hello Kitty.

Bara jubelidioter fattar en tvärsäker åsikt utifrån den filmen.
Det jag säger är ju bara det går inte se vad som händer, ska det va så svårt ta in?
Tror du domaren inbillar sig eller fantiserar och drömmer?
Jag tror han får en tjuvsmäll, visserligen lindrig men ändå allvarligt i domarboken.

Skillnaden är att du VET vad som hände,tjena. Saknar du all form av självinsikt begränsning?

Sedan var ju den incidenten bara en droppe av alla förseelser och vettiga vuxna inser att det bara är att krypa till korset och be om ursäkt.
Den insikten tycks du sakna.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Jasså, jag tyckte du lät väldigt tvärsäker att matchstraffet var korrekt själv utifrån den filmen. Jag antar jag kan hålla med om att du är en jubelidiot och applåderar din nyfunna självinsikt :)
Det jag grundar min uppfattning på är att domaren står HELT stilla före, under och efter den påstådda armbågstacklingen. Det jag VET av detta är att det var en minimal kontakt. Hade domaren vacklat till eller ramlat hade jag inte sagt ett ord om det, men matchstraff känns oerhört löjligt där och ser endast ut som en domare som gillar att stå i rampljuset.
Det man också kan fråga är det hockeysverige undrar angående överkänsliga domare i nedanstående länk. Domaren Lennart Meandzija, som dömde matchen, har utdelat 19 abuse-utvisningar på 24 matcher. Det är nästan en per match som haft åsikter om hans yrkesskicklighet, samtidigt som du påstår att denna domare är ofelbar.