Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1882990

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Daddeh:

Nej du har fel. Den riktas inte mot huvudet, även om klubban kan ha nuddat där sen så det blev en fläskläpp. Jag har fått fläskläpp när jag spelade innebandy med arbetskamraterna och inte låg jag där livlös och grät för att sedan snyfta fram att nu ska det krig minsann. En fläskläpp! Herregud, spelar han hockey eller?

Taliban-Jannes attack kan jämföras med Carlssons, då det är en cross bakifrån mot den oskyddade nacken på en helt oförberedd motståndare. Jannes var dock sju resor värre eftersom den var på Bellemarklund som firar ett mål, alltså pucken var död och taliban-Janne blev så sir att han försöka göra Bellemarklund död också tror jag? 10 matcher eller vad det nu blev?

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Jockes crosschecking tog delvis i huvudet. Det är egentligen allt som behöver sägas.
Jag tycker mycket väl att Bellemare-situationen kan jämföras. OS-Jannes crosschecking var så klart fulare än Highstickings, men Bellemare grät, Dr Rundblad grät, Bert grät, DU grät, men likväl var det endast en fläskläpp och inget annat på den veka fransmannen. Med ditt egna resonemang är det kanske dags att erkänna att Färjestadaren bara gjorde en Bellemare :)

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Det är jävligt förvånande måste jag säga. Gnomström har alltså en hjärna?