Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895253

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Zappaholic: Domarna har fått order att jämna ut serien verkar det som..
Riktigt loj match hitills

Detta bör saik ta , inte viker dom ner sig en match till med alla dessa pp de fått

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
eltifoso:

vilken av Växköps utv är felaktig menar du?

Två är odiskutabla efter spel med klubban, vid Rasmussens så hoppar han in i tacklingen. Men den är ändå 50/50, har sett de frias också. I spel 5-4 så crossar Rahimi Lindholm i ryggen så han flyger in i mål. Det kan både bli för cross och delaying the game. Ser det om och om igen, i BP när det osar katt så crossas eller knuffas en motståndare in bakifrån i buren som då hamnar ur läge. Så en utv för de två situationerna är rättvist.

Vid Olofsson tvåa i slutet så ligger Pesonen kvar och det blir 2 min. Jag trodde man fick göra så? Shiminin håller på så i varje byte. Hoppas han också börjar åka ut, utan att våra spelare ligger kvar och har sig på isen.

Synd att vi inte får in pucken, men vi känns då minst lika bra. Justeringarna i spelet då vi går ned djupare med ytterforwards i uppspelsfasen är lyckosam, i PP så är det mer varierat och inte bara Jocke som ska göra det.

Ser ok ut, och spelarna har en tro på vad de gör och det är det viktigaste. Växköps inköpta är bara av kött och blod även om de kostar mycket pengar.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
eltifoso:

Vat du varför Rasmussen åkte. Tyckte inde det var så farligt.