Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895415

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Jag säger att chansen att vi vinner en match är ungefär lika stor som att Växköp fostrar en egen spelare, dvs vääääldigt liten.

Sanny skriver om Rahimis filmning och jämför med Jimmies uppträdande genom åren.

Skillnaden är att om guld-Jimmie gör något sådant, vilket han inte gjort på flera år, då vevas det hundra repriser, det diskutteras i studion, alla tar avstånd.

Guld-Jimmie säger själv, jag gör allt jag kan för att vinna och det är upp till domarna.

Rahimi säger att det var en solklar utvisning??? Ok. Den andra grova filmningen i samma match.

Studion säger mest ingenting. Shiminin hyllas, när han åker omkring och spelar jävligt fult, slashar folk med tvåhandsfattning helt utanför spelet, spearar folk i pungen helt utanför spelet. Där blir det inga repriser eller kommentarer. Näe han gör allt för att vinna. Nu senast så lyfter Berglund bort honom, då kastar han sig och ligger som en död fisk på isen.

Han vill inte ta fighten där, säger den okunnige Rönnqvist som inte förstår att han filmar för att få Berglund utvisad. Otroligt okunnig. Misstänker att han som gammal MoDoit är väldigt avundsjuk på dynastiernas, ett beteende som Rytter och bisterfinnen uppvisar stup i kvarten.

I serien så står han för en av säsongens höjdpunkter när han hamnar i groll med Katic som delar ut några små lätta jabbar. En riktig nolla den där Shiminin.

Idag... ligger vi under med 2 mål eller mer... då förväntar jag mig en liten avskedspresent till Rahimi och Shiminin. En sådan att de inte behöver filma och ligga kvar, utan en ordentligt packeterad present så att de ligger kvar på riktigt. Göra en Klas Ingesson, de ligger ju kvar och rullar runt hela tiden i Italiensk fotboll, så lika bra att se till att de inte ens behöver filma.

Man får ju inte slåss i svensk hockey, så det går ju inte att spelarna självsanerar bort Ledin-beteendet ur svensk hockey. Då blir man ju avstängd.

Men det som talar för några avskedspresenter, det är ju att straffen är tidsbestämda. Men då kanske de i efterhand hittar på att straffen inte var tidsbestämda, eller att man får 6 månaders avstängning? Så brukar det ju också fungera i svensk hockey, att reglerna ändras om vad som gäller. Garanterat att media skulle lyfta detta som det värsta någonsin, alla tidningar med sina okunniga som ej förstår idrotten skulle se till att reglerna som gäller inte finns något mer och ändrades.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Du låter bitter. Jag håller med Barbro jag, ni har fortfarande chansen att göra match av det. Hej å hå, kämpa på.

Risk att det blir pinsammaste finalserien någonsin. Kommer ni ihåg när Växjö lekte så innihellvitte med motståndarna att dom inte gjorde ett enda mål på fyra matcher. Än fast Växjö körde med andremålisen hela matchserien 😂

Vilka dom mötte, ingen som minns 😁

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Hela cmore är hemsk lyssna på.
Johan löven Edlund, Lena Lule-Sundqvist, Oldeen avis Brynäs, Wikegård avis Brynäs, sen då alla DIFare.
Min senaste pest är Petter R. Han har ju inte ett rätt längre och är riktigt sne efter semin.
Inte ett ord om Växjö vs Skellefteå AIKs filosofi och lagbygge. Fattas bara ett reportage om hur bra det är med pengar och att Växjö är berikar svensk hockey.