Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1919830

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Qatarhjonen tjuter av lycka. Det var en plump i protokollet, ett flipperspel som turligt studsade in. I övrigt lyckades man med uppdraget.

Rönken is back. Herregud vilken dödgrävarhockey, hockeymördare sedan 1977.

Sargutdunkarmedley och bisvärm framför egen kasse. En smart taktik. Det blir såklart svårt att komma in framför kassen när det redan står fem gubbar där och håller fast alla klubbor på motståndaren som försöker ta sig dit.

Jag undrar om inte Qatar borde köpa in några sumobrottare? De borde ju vara ännu bättre på att tävla skott när de står där som koner i 60 minuter?

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Är klart besviken på Luleå. Hade tippat att de skulle vinna med 4-0. Men det berodde nog att ni gjorde en kalasmatch.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Tycker det är lite lustigt att du mopsar upp dig mot Luleå med tanke på hur du alltid resonerar när fans som ligger efter er i tabellen eller divisioner skriver något blir bemötta här i Skeåboken. Ni som tabellelva, ja ni är nästan sämst i hela SHL, borde ödmjukt hylla och vörda serieledarna och inse att just nu är ni är den lilla dvärgpudeln som hysteriskt juckar mot Aleksandr Karelins jättelika ben :)

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Jag säger som dansbandswolf brukar säga: Hihihihihi :)