Skellefteå AIK

15860 inlägg · 296 ämnen

Inlägg #1968115

nyttt ämne
Jag har debatterat länge med mig själv. Innan jag bestämde mig för att skriva detta. Jag tycker det är trist att vuxna män och kvinnor ?? beter sig som de gör på denna forumsida,efter att ha scrollat på den så är personangrepp det normala.

Visst jag vet att många "motståndare" älskar att få komma in här och reta upp skellefteå supportrar, så fungerar det mellan supportergrupperna, fine, låt dem hålla på säger jag , kan man inte diskutera på ett normalt sätt, låt bli...

Man behöver inte svara på alla retsamma inlägg: På dessa sidor är det väl tänkt att man ska stödja "sitt" lag.Utan personagrepp.....
Men jag är väl naiv.....
tack för ordet.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: nyttt ämne
henkenorr:

Barbro brukar vara duktig på att städa bort alla misundsamma skräpinlägg - som de som postades efter din post. Men han har ett liv utanför hockeysnack och han kan inte sitta här inne hela tiden. Han kommer säkert att ta bort personangreppen och hatinläggen även denna gång, och endast låta dynastiinläggen vara kvar.

Det är lixom ett gäng bot troll från ryssland som matar ut barska hatinlägg emot dynastiernas gång på gång, fast de är skrivna att riktiga personer. Det är helt omöjligt med artificiell intelligens att hitta på lika fjantiga tapiga personligheter som vissa har.

Hoppas vi kan styra bort ifrån hat och personangrepp till att diskuttera dynastiernas silly season. Vad tror du henke? Kul att Arvid kommer hem!
+1
Kommentera

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Välkommen!

Gillar din inledande mening att du debatterat med dig själv
Det är vanligt förekommande på denna sida, så jag tror du kommer trivas
+17
Kommentera

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Hahahah å herregud..när man inte trodde att det kunde bli lägre nivå på SAIK:s forum..så kommer detta inlägg...
+11
Kommentera

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Aha, så det är vi motståndarsupporters som bär skulden för hur det ser ut härinne. Det är vi som inte kan diskutera normalt? Ta en titt i andra lags sidor här på HS vettja. Säg till om du upptäcker nån skillnad.
+14
Kommentera