Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1968208

Sv: nyttt ämne
Zappaholic: nej det krävs två för en tango......ursäkta min otydlighet, ingen part är oskyldig angående personangepp, både AIK supporters och motsåndare
supporters är jämbördiga i den frågan.
Jo , jag har kikat på vissa andra sidor och upplever nog nivån vara rätt lika överlag.
Det är väl det som gör det så trist tycker jag, med personangrepp att det är så utspritt, men som sagt jag är väl naiv som tror att går att påverka till att bli mindre

Svarskommentarer

Sv: nyttt ämne
henkenorr: Lika nivå? Nej på andra sidor pratar man hockey...här handlar många inlägg om dildosar i tvåan...

Du kanske tycker att det går att jämföra. Det får stå för dig

Sv: nyttt ämne
henkenorr:
Roligt om du vill skriva i ordinarie bok, det är fritt fram. Jag städar ofta bort påhopp utifrån men vill ge stort utrymme för svar på tal.
Det är högt i tak här inne så något symöte kan jag inte lova men varje skribent står för sitt så håller du en mer lågmäld ton kommer det fungera.
Stora bilden handlar om att Luleå-boken beter sig illa och därför blir det mycket skit som ska rättas till. Till det är sanna beskrivningar av LHF sällan vackra.
Ofta räcker inte energin till annat men som sagt rent hockeysnack om AIK förekommer också och ingen är ovälkommen. Kraftiga hån och skändningar av våra egna spelare och ledare brukar dock inte tas emot positivt. Femtekolonnare har också smugit sig in ibland och avslöjats.
Som sagt helt öppet bara sätta igång och lätta på hockeyhjärtat. Helst i huvudtråden när vi är så få blir det bara rörigt sprida ut diskussionerna.