Skellefteå AIK

16035 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1992987

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Simon Karlsson: Vilken tur för Rautio att Luleå till slut besegrade "blåbärslirarna" från Belfast.
Dock släpper han in 3 av 33 skott mot ett så pass DÅLIGT Hockeylag som Belfast.

De "Nordamerikanska" Nordirländarna håller ungefär samma klass som Almtuna eller Västervik gör i botten av HAS...
Bättre än så är de fan i mig INTE!!!

Men... nu kan ju Bulan faktiskt 'kosta på sig' att låta Rautio "matchträna" även i den sista TOTALT betydelselösa matchen av CHL-gruppspelet Hemma mot Belfast om en vecka.

Däremot vill jag INTE !!! se honom i Buren i de BETYDELSEFULLA seriematcherna mot VARE SIG Brynäs hemma 8/10 eller mot Frölunda borta den 12/10.

Om det är nåt lag som verkligen känner till Rautios svagheter(och det finns numera ett 'antal' sådana), borde det ju faktiskt vara Brynäs, eftersom han ju spelat där de 3 senaste säsongerna.

Står Rautio mot ett formsvagt Brynäs, i ett VIKTIGT läge av Serielunken, som jag bedömer att det är just nu, med ett frågetecken framför Luleås egen form..., måste man faktiskt IFRÅGASÄTTA Bulans omdöme.

Jag hoppas verkligen att det INTE kommer till det, för en förlust Hemma nu på Torsdag, mot ett Lag, Brynäs i det här fallet, som jag i nuläget anser att det är VITALT att Luleå Besegrar!!, och vi istället torskar med Rautio i kassen där han blir Syndabock..., det scenariot hoppas jag VERKLIGEN att jag SLIPPER vara med om!

Blir det så (GUD FÖRBJUDE!!!!), för han ska banne mig INTE!!! stå härnäst mot Brynäs.....,skulle det faktiskt i förlängningen, åtminstone i ett kortsiktigt perspektiv, riskera att få Oanade NEGATIVA konsekvenser för Luleå.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja norra skandinavien sa tva basta lag gjorde upp Man mot Man, och dynastiernas stod som segrare. Jajamensan, dynastiernas ar bast!

Sen ska ju dynastiernas damer lira mot Qatar damer. Borje skriver Qatar hobbydamer. Jag skulle vilja flika in att det ar ett Qatar med faktiskt nagra egna spelare och inte 100% inkopt. “Hobby” ar kanske en lamplig niva for en infodd Qatarhjon, man eller kvinnor. Dessa klena svagbegavade har faktiskt inte genetiska forutsattningar att suds last med idrott eller nagot som kraver tankekraft. Sa ar det.
+1