Skellefteå AIK

16035 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #2045186

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
GULDStaden: Fick denna notis nyligen:

"Du har blivit blockerad i sidorna för Luleå HF
Anledning: Noterar att du skriver på Apsidan. De som skriver på Luleåsidan är överens om att sätta apmonstrumen ensamma så du får några månader på dig att fundera på var du trivs bäst.
Blockeringens längd: 2160 timmar"

Hmm. Trodde "Sven.Savage" att jag var en Luleåsupporter när min användare heter "GULDStaden" och jag skrivit ett flertal kritiska inlägg mot "Sven.Savage"? Var det några tvivelaktigheter kring vilket lag jag håller på? Eller är det så enkelt att de blev kränkta över sin förlust och att vi fortfarande är på 2:a platsen?

Jag konstaterar att Luleå"supportrar" verkar ha otroligt låg självkänsla och klarar inte av att hantera motgångar, precis som laget sitt. Kanske därför de är så menlösa i slutspelet varje år, men vad vet jag.
+2

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
GULDStaden:
Ibland är det lågsäsong här inne och då blir det tydligt för vi som läser båda böckerna.
När det inte skrivs något i vår bok på dagar veckor så fortsätter lögnerna i Luleåboken. Många missar att vi med fakta bara bemöter all skit som föds i några skadade som levt i skuggan av Skellefteå AIK och förnedrats på isen i så många år.
+2

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
GULDStaden:

Hihihihi!

Se det sa har, om du har barn och inte onskar att de ska utsattas for valdsamma analattacker stup i kvarten, kryddat med sargutdunkarmedley och allman leastadiansk nazism och livsmarodori, da ar det faktiskt nagot positivt!
+2