Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #797400

Skellefteå - hockeysveriges plåga!
Satt och kikade igenom elitserietabellen häromdagen då en tanke slog mig. Hur kan ett sånt dynggäng som Skellefteå ligga på slutspelsplats...helt otroligt. Jag menar, titta på truppen. Vi börjar med målvakterna:

Hadelöv - lika ojämn som Sveriges landsvägar nuförtiden. Kan blanda hyfsade matcher med riktiga katastrofinsatser. Nä där har verkligen bäst före datumet gått ut för länge sen. Sedan har vi det där andra skämtet i målet...en grek? Där får vi gå tillbaka ändå till Bjurlings tid i Djurgården för att hitta liknande tavlor...verkligen pinsamt att skåda honom i målet.

Backarna: Ja där måste jag villigt erkänna att ni har ett par backar av hyfsad klass som skulle gå in i ett annat elitserielag, men så mycket mer är det inte.

Forwards ska vi inte tala om, inte många av dem som skulle gå in i en fjärdekedja i ett annat elitserielag. Det säger allt när en av era bästa spelare är stelopererad upp till höften och knappt kan åka skridskor. Det enda karln kan göra är att stå på en och samma plats under hela matchen och brottas...tragiskt att se. Nä jag hoppas verkligen inte erat flyt håller i sig hela säsongen eftersom att ni är en plåga för hela hockeysverige att skåda. Det bästa för svensk hockey är att ni nästa säsong spelar där ni hör hemma, nämligen i allsvenskan! Vi klarar oss gott och väl utan eran tråkiga ishockey.