Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #811433

Sv: Skellefteå - hockeysveriges plåga!
Åkerman: Ja fan, det skulle faktiskt vara riktigt coolt att se Sten-Georg på den officiella lagbilden, dock kanske den inte skulle tas allt för seriöst, men iaf..:-)
Tycker iaf att det är stort nog, och fin gest gentemot AIK´s kanske största och mest trogna fans att de får vara med på bild. Det måste betyda väldigt mycket för dem.

Före säsongen startade så vågade man knappt säga att AIK skulle hänga med topplagen, och visst hoppades man på att AIK skulle undvika de 2 sista platserna, men att det skulle gå så här bra. Det är över förväntan.

Det som bara är lite synd, är att när AIK vinner en viktig match, så då går även lagen under och vinner, så de tjänar inget gentemot de lagen i poäng. Dock så kan man vända på det oxå, somd et verkligen är. När AIK förlorar en viktig match så lyckas de göra det i rätt omgångar för då förlorar även lagen under...helt makalös timing i det avseendet :-)

Sedan är jag lite irriterad på matchprogrammet. Serien kommer ju att halta ändå in i det sista, vilket gör det väldigt svårt att se hur lagen egentligen ligger till. Men men, så länge AIK håller sig där de är, och har mindre matcher spelade så är jag nöjd..:-)