Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Det är bara för mycket

193302 · » Till forumet


Sv: Det är bara för mycket
Alle:

Klart att han ska vara besviken, jag sa aldrig att han ska vara besviken eller inte... men det är ju spelarna som spelar och inte tränarna, visst har tränaren stor del i förlusten men absolut inte all som det låter... :)
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
finne85: Kanke inte helt, men lite del har han nog... men jobbet på isen kan han inte göra... spelarna är för loja, helt enkelt..
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
finne85: Det är väl för fan klart att man ska vara helt besviken efter att ha tappat en 4-0 ledning.
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
Alle:

Vadå herregud!!!??
Vad skulle du säga då?
Det är för fan inte tränarens fel att man tappar en 4-0 ledning.
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
Cox:

Frågan är bara om det här laget har något att tillföra i ett slutspel? Storstryk mot t.ex. FBK i tre raka matcher är ju inte speciellt kul det heller! Det borde ta mig fa´n vara löneavdrag för spelarna och den så kallade coachen när dom inte kan prestera bättre än så här. "En dag på jobbet" funkar inte när det gäller en kampsport som hockey, det är bara hårt arbete i 60 effektiva minuter som gäller. Mycket _viktig_ match mot MIF nu på söndag, torsk där så...
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
" - Man ska naturligtvis inte förlora en match som man leder med 4-0 men samtidigt kan jag inte vara helt besviken eftersom jag tycker att vi börjar hitta spelet nu, tröstar sig SSK-tränaren Timo Lahtinen."

Herregud..
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
Happy River:

Visst är det så. Det är inte en fråga om olyckliga tillfälligheter, utan om en djup rotad tradition. Kan ju knappast finnas något elitserielag som släppt in lika många mål som SSK i slutminuterna sett över historien. Inför den här säsongen var slutspel inte bara en målsättning, det var ett krav också, och det från såväl ledning, spelare som supportrar. Detta skall fanimej också infrias utan att ledningen och spelarna, likt de ryggradslösa kärringar vi alla vet att de är, tar tillbaka påståendet! Slutspel var det sagt och slutspel skall det bli, annars kan både styrelse och spelarna ta sitt pick och pack och dra åt helvete!

"Hockeyspelare skall spöas med käpp"
-Tarasov
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
Spelarna är en skam för klubben, så enkelt är det. Personligen skulle jag tacklas med ögat bara för att få bära SSK´s ärofyllda dress. I varenda byte! Hallin, ta ditt ansvar, avgå! Detta är ditt ansvar, iallafall utåt, styrelsen har väl något att säga till om också, men eftersom du är ansvarig utåt så får du stå för ditt kast! Avgå!

SSK, hur ser framtidsplanerna ut egentligen? Vad har SSK för förutsättningar inför framtiden? Jag ser mig en jävligt mörk framtid när det gäller den här föreningen. Man äger inte arenan, publikunderlaget man har är i särklass sämst i Elitserien, ekonomin är precis godkänd, man spelar tråkigast i Elitserien, man gör minst mål, man har en massa gamlingar som snart ska pensioneras(vissa av dom borde redan ha lagt skridskorna på hyllan), man värvar helt fel spelartyper.. Nej, SSK kommer aldrig att bli en storklubb, något radikalt måste hända, t.ex om Ferrari flyttade in till Södertälje med sitt huvudlager eller något sådant.. Enligt mig ser det inte ljust iallafall..
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
Cox: Tyvärr är det här bara alltför välbekant, på något vis så är det här SSK:s stil. Jag har följt det här laget i över 30 år nu och varje säsong så blir man spysjuk ett antal gånger över lagets otroliga förmåga att underprestera i viktiga matcher. Som det ser ut nu så är slutspel en ren utopi, risken för kvalspel är överhängande och laget borde kanske sänka ribban och sikta på nytt es-kontrakt, dvs. plats 9-10.
Kommentera

Sv: Det är bara för mycket
Cox: Jag håller med dig cox vad f*n händer vad ska ni där att göra om ni inte ens kan hålla 4-0 mot ett lag som HV 71.. Man blir ju fruktansvärt besviken. Hur ska man kunna gå till jobbet imorn.
Skicka tillbaka den finskspanske golfaren. Vad ska ni göra nu börja träna för allsvenskan...? SSK kan inte vinna... SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna SSK kan inte vinna
Kommentera

Det är bara för mycket
När man trodde att det inte kunde gå sämre så lyckas SSK, sin vana trogen, visa att det trots allt faktiskt var möjligt. När Wernblom kvitterade från halva planen med 5 sekunder kvar, blev jag faktiskt inte särskilt förvånad - SSK lyckas alltid göra det omöjliga- I negativ bemärkelse, kanske är bäst att tillägga.
Nu leder man alltså med 4-0 halvägs in i en match som naturligtvis borde vara avgjord och förlorar naturligtvis helt logiskt med 5-4. Bara SSK kan lyckas med en sådan sak. Bara SSK kan lyckas med bedriften att vara så stinkande jävla usla med ett sådant här spelarmaterial. Clownförening! Med den inställning som spelarna visar kan de inte betraktas som annat än ett gäng diviga hockeyh***r. Ni är en skam för klubben, era veka jävlar!
Kommentera

193302 · »