Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

mik- ssk..

479969 · » Till forumet


Sv: mik- ssk..
Skojsig var SSK's klack mot Mora.
Efter matchens slut skanderade ni 'ska ni gå hem nu!'.

Jäpp.
Matchen var över, jumbotronen avstängd, poängen utdelade, chipsen slut. Patryt över, helt enkelt. Visst går man hem då. Det gjorde även ni.
Tack för upplysningen.


PS. Det händer att även jag ropar 'ska ni gå hem nu!'
Men det brukar jag spara tills de tillfällen då mitt lag gör typ 5-2 i början på tredje, och motståndarsittplatspubliken börjar resa sig upp för att lämna hallen, för att missa köerna bort från arenan. Det passar liksom bättre då.

Gott nytt år, förresten.
Ibland hördes ni jävligt bra.
Kommentera

Sv: mik- ssk..
Angeldust: De va väldans ni hjälpte oss om Färjestad ialla fall
Kommentera

Sv: mik- ssk..
Stigsson: kan säga att jag inte har missat många matcher i smidjegrav så länge jag funnits...18 år...
ok mora förlorade, men det är inte det jag stör mej på...det händer ju ingenting...inga snygga anfall, ingen som gjorde något riktigt spektakulärt...
hade hällre sett ssk vinna me 10- 0 genom att spela rolig hockey, än att båda lagen tråkspelar en oavgjord match....usch!
Kommentera

Sv: mik- ssk..
wille: Undrar vilken ishall du var i egentligen. Förta och tredjeperioden i tisdags var det riktigt bra hockey. Om du inte kan lära dig att uppskatta sånt bara för att ditt lag förlorar så kan du inte ha sett mycket hockey i dina dar.
 
Bra tät kamp, rättvist med förlängning. Vem som tar hem extrapoängen är väl alltid lite av ett lotteri (bättre nu utan straffar dock).
Kommentera

Sv: mik- ssk..
wille: Hörru Mora-Nisse!
1. Enligt världshistoriens mest enögda webradio ever så var det en mycket bra match. Snubben som satt där i första perren innan muppen som klev in dom två sista sa "tycker synd om dom som missar den här matchen som har allt, högt tempo och fräna närkamper".
2. Njut av en säsong som aldrig kommer åter, nästa säsong åker ni ur med buller och bång för att aldrig mer återvända, max 20 poäng tar ni bonnjävel.
3. Håll dig till Moras forum i fortsättningen.
4. H-O-S-S-A, tönten heter Hossa.
5. Somna om.
Kommentera

mik- ssk..
grattis...ni vann århundradets tråkigaste ishockeymatch....inget lag borde få poäng...
Kommentera

479969 · »