Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Skäms, SSK!

161363 · » Till forumet


Sv: Skäms, SSK!
Knugen: Popovics nivå är jag inte orolig för, killen har som bekant en förmåga att lyfta både sig själv och laget efter svaga insatser. Men vilka av de andra "rävarna" uppvisar en liknande offervilja och jävlarannama? Jag tycker mig inte se några tendenser till att Larsson, Gahn, Törmänen, Lind och Zetterberg skall komma att lyfta sig till den nivån du pratar om - och därmed finns det heller ingenting som talar för att vi kommer att lyfta i tabellen. I synnerhet inte som Roffe nu börjat tappa in puckar till höger och vänster...
Kommentera

Sv: Skäms, SSK!
Cox: Visst och det tar ju faktiskt ett tag att lira ihop ett gäng... speciellt en kedja med tre helt nya forwards.. den man verkligen kan begära mer poäng av är #52 men jag är övertygad om att det lossnar förr eller senare för honom. Det viktigaste är att vi tar oss till slutspel och där lossnar det säkerligen med den rutin vi har i laget... tänk dej Popovics offervilja i slutspel när han redan nu täcker skott med pannan.. visst är det rätt å ha höga krav men vi klarar faktiskt av något som endast Malmö har gjort de senaste tio åren.. tänk på att vi dessutom gick upp i elitserien med en högst medioker trupp som ingen trodde på.. nu är många spelare utbytta på två säsonger och vi ligger faktiskt sexa.. och med dagens form är det inget som talar för att vi ska dala..snarare tvärtom... vi är på väg uppåt och kanske hinner ta en placering till innan jul..
Kommentera

Sv: Skäms, SSK!
Knugen: Jämförelsen mellan spelarnas prestationer måste naturligtvis göras utifrån deras olika förutsättningar. Ingen kan begära att en oteknisk grovjobbare som Anders Back skall åka in gå in och glänsa på isen, ändå lyckas han nästan göra det. De spelare jag nämnde är alla erkänt skickliga hockeylirare med massor av rutin från spel på en hög nivå, och då bör kraven på dessa rimligtvis också vara högre än på dem som saknar dessa förutsättningar.

Vi ligger sexa, utan att för den sakens skull ha spelat särskilt bra -Det visar att det finns en stor potential i detta SSK, om de själva bara vill.

Alltid Rött, Alltid Rätt!
Kommentera

Sv: Skäms, SSK!
Cox: Dem nya killarna du klagar på delar samtliga ledningen i den interna skytteligan... du menar alltså att dem andra presterat bättre? allvarligt så tycker jag vi ska vara nöjda med en sjätteplats då det faktiskt är vår andra säsong endast..kolla hur det går för LHC... Vi kanske inte spelar världens vackraste hockey..men nånting måste vi gjort rätt eftersom vi ligger sexa..
Kommentera

Sv: Skäms, SSK!
bobbe: Men jag menar t.e.x peter larsson...
Kommentera

Sv: Skäms, SSK!
pappin: Vi kan ju hoppas i alla fall! :) Bättre sent än aldrig, om nu sent inte är för sent...
Kommentera

Sv: Skäms, SSK!
bobbe: Jag tror lag som SSK och Linköping kommer komma igång på riktigt efter jul....
Kommentera

Sv: Skäms, SSK!
Cox: Du upphör aldrig att förvåna... ska du inte såga Roffe också, han släppte ju in tre puckar? ;)

Till viss del håller jag med dig, dock. SSK spelade i kväll mycket sämre än jag förväntar mig att SSK ska spela. Linjer i spelet? Vilja? Fart? Njä...
Kommentera

Sv: Skäms, SSK!
Cox: Äh, häng inte upp dig på kvällens match. Vi lirar liknande spel och idag var det ssk:s tur att föra i kraft av hemmaplan och en uppåtgående trend. Jag såg inte denna match, men kan tänka mig att det var liknande match som i Linköping - dock var Lhc ganska överlägset spelmässigt då, vilket ssk kanske inte var idag. Men då spelade ni en lysande försvarshockey och kontrade in 3 puckar. Vi är jäkligt lika i laguppsättning - och det är inställningen för dagen som gör skillnaden. Idag var vi mer taggade för att vända trenden - förra gången var det ni som utnyttjade oss för att vända er trend.

Keep it going, tror på er i längden.
Kommentera

Skäms, SSK!
Fy fan vilken besvikelse man känner inför detta loja, fega, och fantasilösa lag. Det ickespel som man uppvisar idag får en ju att skämmas som SSK:are. Larsson är återigen sorglig att skåda, Jörgen Bemström är usel som vanligt och Björk gör bort sig på nytt.
Törminator (haha) har inte presterat ett skit, Gahn har inte infriat kraven och Zetterberg tillbringar sin mesta tid i utvisningsbåset.
Lyckade värvningar?
Kommentera

161363 · »