IF Sundsvall Hockey

1349 inlägg · 155 ämnen

Premiär

101052 · » Till forumet


Sv: Premiär
Jimmy: Jag tyckte Sjöberg såg bättre ut än väntat. Jag är nu tämligen övertygad om att hans poängproduktion kommer öka markant igen.

Håller med om Joukov, det var kul att se honom men han uträttade inte mycket.
Kommentera

Sv: Premiär
Var och kollade in laget i stan idag. Mest för gamle Timråjunioren Fredric Mannströms skull, men även Marcus Sjöberg och målvaktstalangen Jimmy Danielsson.

Danielsson gjorde ett kanonjobb med att öpnna båsdörren idag, liten besvikelse att inte han stod men och andra sidan så hade han inte fått nåt vidare prov eftersom Arbogas målchanser var lätträknade.

Fredric Mannström var stabil och jag tycker han har växt under sin tid i Arboga. Marcus Sjöberg såg lite seg ut men det kommer säkert. Kul att se kanske den störste talangen i Svensk Hockey just nu (tillsammans med Robert Nilsson) Mischa Joukov också men han fick inte så mycket uträttat.

Håller med Da Beezer om nyförvärven verkade bra, speciellt Jimmy Lindström och Henrik Pettersson imponerade. Jonathan Zwikel slog några fina pass till Lindström som verka ha en fin bössa.
Kommentera

Sv: Premiär
Bävern: Det blev inte direkt tufft för "sopiga Sundsvall". Slutresultatet skrevs till 9-2 och det var i princip bara ett lag på plan.

Nyförvärven imponerade stort. Bland annat så noterades Jimmy Lindström för tre mål (trots att han bara gjorde två).
Kommentera

Sv: Premiär
Bävern: Jag tror att att Sundsvall vinner mot Arboga
Kommentera

Premiär
Det är dags för säsongens första träningsmatch redan nu på söndag. Matchstart är klockan 16:00 och Arboga står för motståndet.
Kommentera

101052 · »