1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4735 inlägg · 375 ämnen

Leif Skywalker är Yoda Marklund

2083701 · » Till forumet


Sv: Leif Skywalker är Yoda Marklund
puffe: jag kunde inte sagt det bättre själv vilket e en typisk sak att säga men det är trots allt sant så jag säger det igen, jag kunde inte sagt det bättre själv!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Leif Skywalker är Yoda Marklund
Chewbacca Lundm: Problemet med att kolla upp vad du skrivit är svårt, dina inlägg brukar ha ganska kort sista förbrukningsdag. Så ber hemskt mycket om ursäkt att jag skrev 'rasistiska inlägg', eftersom jag inte har nåt exempel. Men du o några Lule-supportrar verkar hysa visst agg mot varann. kan du inte fokusera på att skriva inlägg om Lulesamer mm på deras sida, så slipper alla andra behöva läsa detta tjafs.

Sedan om andra skriver skit mot er , samma sak, håll det lite mer internt gärna. Men måste tillstå att jag aldrig läst att du gått till frontalangrepp mot en person(vlket är hyfsat vanligt på diverse forum).

Så en stilla vädjan, kärleken mellan Luleå o Skellefteå kan ni väl hålla mer diskret, en stilla önskan bara.
Kommentera

Sv: Leif Skywalker är Yoda Marklund
Yoda är uppenbarligen tillbaka i annat format med ny nick. Han bryr sig inte ens om att försöka dölja sig. Sjukt och sorgligt. Återigen dags för moderatorerna att agera och kontinuerligt bevaka alla Skellefteå supporter som nyregistrerar sig. Sorgligt, snacket förstörs.
Kommentera

Sv: Leif Skywalker är Yoda Marklund
Chewbacca Lundm: Du och Sven i Luleå kommer tydligen inte överens. Om du inte skrev rasistiska inlägg skulle du få mer sympati. det är smaklöst från båda håll. Kan ni inte ta detta utanför allmänna forum?
Kommentera

Leif Skywalker är Yoda Marklund
Stäng av och ta bort användaren. Blocka ip och mac-adress innan det spårar.
Kommentera

2083701 · »