4734 inlägg · 375 ämnen

Inlägg #1079431

Sv: Bugg

Metal Guru: Du får ju bestämma själv. Du trycker ner shift-knappen, så är det löst.

För oss som skriver mängder med dokument i Word så tycker jag det är klockrent att man använder sig av denna funktion, då det faktiskt underlättar arbetet. Det snabbar i alla fall upp mitt skrivande i alla de Word-dokument som jag författar.

Men det är klart, det är svårt att lära gamla hundar sitta. För dessa rekommenderar jag Notepad.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Bugg

Poffa:

Om jag måste trycka ned två tangenter för att få som jag vill, varför kan då inte du trycka ned två tangenter för att få som du vill?

Låst ämne