Inlägg #1460548

Marcus:

Jajamen.

Det lustiga var bara att när jag klickade på en notifiering om ett brev som jag fått så öppnades ett helt annat.

När jag (efter att ha sett att det var ett gammalt, redan läst brev) så gick till brevlådan och såg att jag faktiskt hade fått ett helt nytt brev och klickade på det. Men då öppnades återigen fel brev, fast nu var det brevet alldeles under det som jag skulle öppna som öppnades.

Men jag gav mig inte och på tredje försöket så lyckades jag få läsa "rätt" brev.

Alla andra brev i brevlådan var redan lästa förutom det översta, nya.

Vet inte alls om detta var en engångsföreteelse, återkommer om det händer igen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack 4.3

Gidde: När jag får notifiering om en ny bloggkommentar o klickar för att se var o vem så dyker det upp en ruta där det står att användaren har avslutat sitt konto.

Det här har funnits länge, jag har sagt det tidigare, men ingen verkar bry sig :)

Det är väl bara jag som fjantat på med bloggar? :)