Inlägg #1460559

Sv: HockeySnack 4.3

Gidde: När jag får notifiering om en ny bloggkommentar o klickar för att se var o vem så dyker det upp en ruta där det står att användaren har avslutat sitt konto.

Det här har funnits länge, jag har sagt det tidigare, men ingen verkar bry sig :)

Det är väl bara jag som fjantat på med bloggar? :)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack 4.3
Jag har märkt nu några gånger att det inte går att länka till twitterprofiler via länktips-rutan. Det har fungerat förut vill jag minnas. Har du någon lösning på det, Marcus?