Inlägg #1652165

HockeySnack version 5
Tre år har gått sedan HS version 4 släpptes. Nu är det snart dags för en ny version av HockeySnack, nämligen version 5. Det blir en hel del förändringar men i grunden är det samma sajt som tidigare som riktar sig till samma målgrupp som tidigare.

Nytt utseende - Det ni främst kommer att märka av är det nya utseendet. Vi hoppas att ni gillar det. Tanken är att det ska vara luftigare och skönare än tidigare. Kanske även lite mer 2015.

Nya funktioner - Det har tillkommit en del funktioner men det har även tagits bort en del saker som inte har använts och har varit tunga att underhålla. Fokus har varit på att förbättra forumen och själva community-kärnan.

Ny plattform - Den största förändringen är annars sådant som funkar bakom kulisserna som man inte behöver tänka på som användare. Den nya plattformen underlättar underhållet av sajten då vi städat upp mycket i koden. Ja allt är nästan omgjort.

Responsiv design - Den nya sidan kommer att ha en design som anpassar sig efter din enhet vare sig det är en dator, surfplatta eller mobil. Vi har alltså fimpat mobilversionen av sajten som var något sparsmakad.

Av tidigare erfarenhet så kommer vi inte att göra alla nöjda. Som vid tidigare uppdateringar är det bra om vi får in era synpunkter, gärna i den här tråden. Om tillräckligt många tycker en sak så gör vi KANSKE något åt det om vi tycker det är vettigt.

Testpiloter sökes. Finns det några som är villiga att börja använda den nya sajten? Anmäl er till mig. Det vi förväntar oss av testpiloterna är att de rapporterar tillbaka alla problem som dyker upp så att vi kan rätta dom så snabbt som möjligt..

Mvh
HS Teamet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack version 5
Uppladdning av foruminläggsbilder i HS4 är inaktiverat då det inte är kompatibelt med HS5. Håller på att konvertera alla befintliga bilder till HS5.