Inlägg #1696650

Marcus:

Rapport för din utveckling av HS.

Kör IE 11 i vanliga fall men just nu blir det omöjligt om jag går in på HS.

Det som händer är att sidan käkar allt minne i datorn ("sammanlagt fysiskt minne som har reserverat av särskilda processer" - Enligt aktivitetshanteraren Win 8.1) och allt hakar upp sig. Det går knappt att stänga ner sidan ens.

Det här händer inte när jag använder Chrome.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack version 5
Tack! Nu har jag rättat en bugg. Det var kanske den som ställde till det för dig då det eventuellt blev en oändlig loop som åt upp allt minne. Du kan väl kolla om det funkar nu!