Inlägg #1699578

Sv: HockeySnack version 5
En fråga till.

Finns det, eller planeras det att finnas någon ignorera-funktion på HS. Vissa är, som bekant, bara där för att irritera och bråka. Lättast vore om man kunde välja bort dessa personer.

Finns det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack version 5
Man kan välja att blockera en användare, då kan inte denne kontakta den som blockat. Men man kan inte blocka någon så att denne blir totalt osynlig på sajten. Tror det skulle bli för mycket jobb att få till det faktiskt.