Inlägg #1699661

Sv: HockeySnack version 5
Mattadoren: Tack för alla bra synpunkter. Har tänkt på flera av dom själv ett antal ggr men varit för lat för att fixa till de. Tanken har hela tiden varit att sajten ska funka lika bra i mobilen som på datorn. Detta eftersom HS inte har resurser att bygga egna (native) mobilappar. Jag har tagit till mig en del av synpunkterna och ändrat följande:

* Nu ser man vilka inlägg man gillat.
* Snabbkommentarsfältet öppnas med klick
* Muspekaren som blev märklig är nu en "pointer"
* Funderar på resten...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack version 5
Marcus: Angående mobilversion.
Knappen för skicka meddelande bör göras om eller flyttas. Som det är nu är det tre rutor på rad som ser i det närmaste lik ut.
Fast det kanske bara är jag?
Kommentera

Sv: HockeySnack version 5
Marcus:
Jag kan inte redigera ett inlägg trots att jag precis postat det. Det står:

Följande fel har inträffat:
Det har gått längre tid än 5 min sedan du skapade kommentaren. Inlägget går då inte att uppdatera!

Är på mobil.