1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4610 inlägg · 365 ämnen

Inlägg #1948359

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Nej jag är inte ansvarig för sidan. Hade jag varit det hade du inte kunnat skriva ditt inlägg.

Du har lyft personangrepp? Snälla spela inte offer, det klär dig inte när det är du som står för 99% av övertrampen på den sidan. Men visst om du tycker att det inte är personangrepp att be någon köra upp en dildo i tvåan så får det stå för dig. Om det är vårdat språk att kalla domare och spelare för hora, att referera till nazism ja då vill jag inte veta vilka hemska inlägg den eminenta moderatorn städat bort. Om du kallar nivån i er bok för välstädad och välskött då tycker jag faktiskt väldigt synd om dig.

Skulle gärna se ansvariga uttala sig så vi får se vad som är tillåtet eller ej.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Tänk om du lade ner samma energi på att hitta några motståndarsuppoerters till Västervik, Vita Hästen, Pantern och dylikt så du kunde diskutera med dem? Du vet nu att dina dryga, irrelevanta och provokativa inlägg på dynastiernas forum kommer att bli bortplockade att supermoderatorn Barbro, killen med koll.

Varför lägger du ned så mycket negativ energi på att dryga dig på dynastiernas sida? Var lite konstruktiv och sök upp dessa supporters, om de är väldigt väldigt väldigt tålamodiga kan du säkert hitta någon att käbbla hockey med.
+1
Kommentera