1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1948974

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Tyvärr så har HS mer eller mindre blivit ett fridrivande skepp där besättningen samt passagerare är kvar ombord medan befälen lämnat skutan och rott iväg till land för att gå på puben. Kaptenen ror dock tillbaks emellanåt för att kolla loggboken, mer än så är det inte.

Nu är ju HS uppbyggnad ändå ganska stabilt uppbyggt, men nog ser vi att vi har anarki i någon hytt. Någon större risk att det spider sig är det ju egentligen inte. Det är som en brand. Man får lov att stänga dörren till hytten så att det inte blir för mycket syre där inne.

Tråkigt ändå för oss som ändå upplevt det positiva med att debattera på HS, t.o.m. över lagtillhörighetsgränserna, genom alla år. Marcus prioriterar inte sitt skötebarn så mycket längre, vilket såklart är förståeligt. Men ändå inte bra. Någon större hjälp att styra skeppet verkar han inte ha numera, så nu har han helt enkelt surrat fast rodret och så får skeppet segla fritt iväg i den riktning vinden driver, till nästa gång han orkar komma tillbaks för att läsa loggen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
NuMo: Hatet i Skellefteås forum måste få ett slut
Kommentera