1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4633 inlägg · 365 ämnen

Inlägg #1948355

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Jag håller med till 100%.

Det är fruktansvärt tråkigt att dessa två får fortsätta förstöra och skrämma bort vettiga duktiga supportrar.

Administrationen av hockeysnack måste bli mycket bättre, annars tycker jag att Marcus ska stänga ner hela HS faktiskt.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Tyvärr så har HS mer eller mindre blivit ett fridrivande skepp där besättningen samt passagerare är kvar ombord medan befälen lämnat skutan och rott iväg till land för att gå på puben. Kaptenen ror dock tillbaks emellanåt för att kolla loggboken, mer än så är det inte.

Nu är ju HS uppbyggnad ändå ganska stabilt uppbyggt, men nog ser vi att vi har anarki i någon hytt. Någon större risk att det spider sig är det ju egentligen inte. Det är som en brand. Man får lov att stänga dörren till hytten så att det inte blir för mycket syre där inne.

Tråkigt ändå för oss som ändå upplevt det positiva med att debattera på HS, t.o.m. över lagtillhörighetsgränserna, genom alla år. Marcus prioriterar inte sitt skötebarn så mycket längre, vilket såklart är förståeligt. Men ändå inte bra. Någon större hjälp att styra skeppet verkar han inte ha numera, så nu har han helt enkelt surrat fast rodret och så får skeppet segla fritt iväg i den riktning vinden driver, till nästa gång han orkar komma tillbaks för att läsa loggen.
+10
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Är det ett hot eller? Du ska polisanmäla och försöka stänga ned hela sidan? Om andra inte dansar efter din pipa.
+1
Kommentera