1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1948319

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund & {Barbro}

Har ni kollat igenom reglerna för HS, det som gäller för alla forum och gästböcker?

Här får ni en liten inblick:

Du ska INTE:
*Angripa personer (det är deras åsikter eller resonemang du ska ifrågasätta).

-Detta är ju något ni är experter på att göra. Hur var det med att förnedra andra genom att t.ex be dessa "köra upp en dildo i tvåan" snack om "spermier i analen" osv. Andra kan säkert fylla på med mer exempel. Dessa inlägg får ju dessutom stå kvar, tycker du att det fyller en funktion på ett hockeyforum?

*Ej heller inlägg som uttrycker missaktning eller nedvärdering för folkgrupp, eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, kön, hudfärg, sexuell läggning, nationellt eller etniskt ursprung eller trosbekännelse.
*Svordomar och grovt språk undanbedes. Dina inlägg ska hålla en kamratlig ton och hålla ett vårdat språk för allas trevnad.

-Finns ju flertalet exempel på när detta bryts emot och när inläggen får stå kvar t.ex "Domaren är en hora", ändra namnet på en spelare så det blir "Horan" istället för Horak, ändra en skribents nick så det refererar till en nazistisk symbol osv. Hör detta hemma på ett hockeyforum? Bryter de mot HS regler ovan? Inläggen får dessutom stå kvar trots att många har anmält dessa.

*Därför kan det aldrig vara acceptabelt med övertramp som innefattar exempelvis grovt språk, hot och liknande.

-Nej det går inte att skydda dessa inlägg genom att kalla dessa för poesi. Det är flertalet som reagerar på detta men inget görs.

Listan går att göra längre ifall du så önskar, men jag tror dessa få exempel visar på hur er bok missköts å de grövsta. Andra får gärna fylla på ifall de orkar, men jag tycker dessa exempel visar tydligt hur det ser ut. Vi ska också komma ihåg att detta inte är en isolerad händelse, så här har det sett ut över de senaste ca 3 åren och ingen förbättring är i sikte.

*Om det skulle visa sig att en moderationssledare går över gränsen och bryter mot detta ska en varning utfärdas. Moderationsledaren ska ha rätt att uttala sig i ärendet. Därefter tar forumledarna och evaluerar händelsen och utför åtgärder som kan sträcka sig från en vanlig tillsägelse till att man blir bortplockad som moderationssledare och i värsta fall stängs av från sajten.
* Givetvis får de lokala reglerna inte bryta mot de generella reglerna som gäller för hela Hockeysnack

-Intressant att er moderator får sitta kvar. En sådan misskötsel av en sida på hockeysnack har jag aldrig sett under alla år här. Inlägg som direkt bryter mot HS regelverk och mot regelverket i er bok får står kvar, inlägg från övriga skribenter som markerar mot detta tas bort och ingen förklaring ges. Här önskar man att det ansvariga samt forumledarna går in och markerar.

*Vid ifrågasättande av moderators beslut och diverse konstigheter ska dock någon eller samtliga av forumledarna vara behjälpliga som stöd eller genom att vidta direkta åtgärder.

-Vilka är dessa forumledare? Skulle vara intressant att höra deras åsikt i denna fråga och ifall detta är något som HS vill stå för.


Har sagt det och säger det igen, fixa till SAIK forumet eller stäng ner det för gott. Det finns ett par vettiga Skellefteå fans på denna sida, men ingen av dessa vill skriva i SAIK boken eftersom de inte vill bli förknippade med Yoda och Barbro, och de har fått sin del av hån genom åren också. Ge dessa en chans att bygga upp en vettig SAIK sida, just nu håller de hellre till i Luleås forum vilket i sig är ganska komiskt.

Yoda: Du behöver faktiskt inte svara på detta, kommer väl bara något hån eller annat ogenomtänkt. Däremot skulle det vara intressant att få en utläggning från Barbro hur han/hon ser på sin roll som moderator och hur väl modereringen fungerar enligt existerande regelverk på HS.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Jag håller med till 100%.

Det är fruktansvärt tråkigt att dessa två får fortsätta förstöra och skrämma bort vettiga duktiga supportrar.

Administrationen av hockeysnack måste bli mycket bättre, annars tycker jag att Marcus ska stänga ner hela HS faktiskt.
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Är din roll över-Moderator alltså?

Jag har flera gånger lyft rasism, personangrepp etc. Nu är sådant bortstädat av dynastiernas eminenta moderator, och det är riktigt bra. Äntligen har dynastiernas ett välstädat och välskött forum. Hur det är inne på MoDos allsvenska forum har jag inte riktigt koll på då jag sällan läser och skriver där inne. Men bland seriekonkurrenterna vill jag lyfta fram Qatars moderering som ett skräckexempel, fast där brukar ju du som över-moderator vara och heja på?
Kommentera