1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1960933

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jaca: Du har väl händelsevis inte varit inne i Luleå-boken o kollat. Där finns hockey-snacks värste. Han dessutom styr o ställer helt själv. Kommer man med kommen-tarer ang. hans sätt att bemöta kritik så blir man avstängd i den boken
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Duncan: Du dök upp för något år sedan, som Timrå-supporter, och lägger ett par inlägg i veckan, varav en stor andel av dem på Skellefteåsidan, vilket indikerar vad du är intresserad av.

Vid ett antal tillfällen har du gjort inlägg i Luleåboken, syftande till att kasta skit på Luleå och du har trots upprepade uppmaningar fortsätter du och har aldrig svarat på tilltal och visat att du önskat kommunicera med någon. Bara kasta skit.

Du har gång på gång på gång fått detta förklarat för dig men utan effekt.

Du är en av de få som blockerats i Luleåboken. Efter varje skitkastning blir du avstängd med uppmaning att skärpa dig i fortsättningen men när du kommer in igen blir det bara samma skit igen. Just nu är du temporärt avstängd och kommer att släppas in igen så småningom. Men som du fått förklarat för dig: varje gång du stängs av blir det under successivt längre period och därmed närmar du dig nivån livstids avstängning.

Och under tiden du är avstängd på Luleåsidan sitter du här och på Skellefteås sida och ljuger om varför du stängs av! Nu korrigerade jag din lögn men det är för första och sista gången då jag uppfattar det som helt meningslöst att slösa tid på dig och eftersom jag, liksom de flesta av oss, har betydligt intressantare och viktigare saker för oss. Exempelvis hockey.
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Duncan:
Nja värst vet jag inte om han är och jag har då inga problem med honom, sedan svarar han upp mot i det mesta av fallen Yoda, Att det sen spårar ur är en annan sak! Han skriver mer konstruktivt, vilket man inte kan säga att Yoda gör fast jag vet att han kan det.. Vad och vem som gör rätt eller fel vete fan, men jag tycker att de två inne på Skaik boken skulle mer koncentrera sig mer på sitt eget lag än det rena personangreppen de sysslar med mot en enskild vilket enligt HS regler är förbjudet..
Kommentera