Om HockeySnack - Integritetspolicy

HockeySnack

HS är ett fristående hockey-community, skapat av Marcus (se användarprofil nedan), där hockeyintresserade umgås över Internet. Syftet är att skapa en gemensam mötesplats där hockeyfolk över hela landet kan ge & ta av den samlade kunskapen. Tyngdpunkten ligger på det livliga diskuterandet i våra forum.

Det mesta som skrivs på Hockeysnack.com går att läsa för alla besökare. Men alla som besöker sidan är välkomna att bli medlem, vilket är gratis. Som medlem kan du skriva i alla forum och du får dessutom ett stort antal andra funktioner som du kan använda i kontakter med övriga hockeyfans.

Vi finansierar i dagsläget verksamheten enbart med annonser. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Integritet

Öppenhet och transparens är viktigt för oss, liksom att skydda din identitet. För att kunna använda sidan som inloggad användare så behöver vi veta din kontaktinformation, du lämnar personuppgifter som ditt användarnamn (pseudonym), e-postadress och lösenord.

Du väljer om din e-postadressen är synlig för alla, annars är det bara administratörer och moderatorer som ser den. Du kan byta e-postadress och lösenord själv i din profil. Ditt lösenord är krypterat så att ingen kan läsa det, inte ens vi som är administratörer.

Vi lämnar ALDRIG ut ditt namn eller din e-postadress till andra besökare eller till någon annonsör om du inte gett oss ditt tillstånd att göra det. Utöver det så sparar vi inga personuppgifter förutom det som du själv bidrar med på sidan.

För att kunna utveckla vår sida till en så bra upplevelse för dig och andra användare som möjligt behöver vi samla data om hur du använder vår sida. Till exempel samlar vi in data om webbläsare, enhet och app samt hur du interagerar med våra tjänster. Vi lämnar aldrig ut information till tredje part utan din tillåtelse om inte gällande lagstiftning kräver att vi gör så.

Vi sparar din IP-adress för att kunna avstyra SPAM och att detektera forumtroll.

Privacy

Vi sparar ditt personliga data så länge som du är medlem hos oss. Avslutar du ditt medlemskap så anonymiserar vi alla personuppgifter. IP-adresser kopplade till dina inlägg sparar vi däremot i tre år för att följa GDPR. Du kan själv avsluta ditt medlemskap genom att gå in på din personliga sida och välja "Avsluta konto".

Konton på den här sajten kan raderas helt om du som användare begär det. Kontakta oss för att radera ditt konto

OBS! Om du vill radera ditt konto så försvinner allt personligt data och ditt konto kan inte återställas.

Cookies

Den här sidan använder cookies för att hålla reda på om du är inloggad eller inte och denna information är krypterad. Ifall du vägrar att ta emot cookies från oss så fungerar inte heller sidan för dig. Vi sparar ingen personlig information i cookies.

Vi använder tredjepartspartners för annonsering (Google Adwords),  besöksstatistik (Google Analytics) samt autentisering (Facebook Login). Dessa sätter ofta cookies i din webbläsare för spårning.

Ansvar

HS har inget ansvar för innehåll på andra web-sidor som vi länkar till. Vi rekommenderar därför starkt att du granskar sekretesspolicys för dessa webbplatser. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicyen eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ifall innehållet är opassande så tas dessa länkar bort. På HS har vi sk. moderatorer som håller ordning & reda på det medlemmarna skriver. På de avdelningar där våra medlemmar kan lägga upp eget material, där ansvarar de själva för innehållet i enlighet med svenska lagar.

Systemkrav

Webbläsare: Sajten ska fungera med vanligaste webbläsarna (Mozilla Firefox rekommenderas)
Skärmupplösning: Minst 1024x768 rekommendera
Javascript: Sajten fungerar bästa med detta påslaget.

Av Marcus