Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #514308

Sv: Thornberg sågar Lillis lundh!!
RavenLord: Du har givetvis en riktigt bra poäng där!

Personligen gillar jag Tornberg skarpt, det skall jag inte sticka under stol med. Han framstår som mycket kompetent i den rollen han har.

Vad som får honom att kritisera Lillis har jag ingen aning om, men min gissning är att det är ett personligt groll som påpassligt hittat upp till ytan nu när allt ställs på sin spets både på och vid sidan av isen.

Personligen tar jag det med en nypa salt. Jag har inte ändrat inställning till varken Tornberg eller Lillis.

Vem som helst hade kunnat gå in i Frölunda som tränare i en eller ett par matcher och göra succé, men en hel säsong? Nej, aldrig! Jag tror att Lillis har ett framgångsrecept som funkar för hela truppen. I annat fall hade vi väl bärgat guldet även förra säsongen, eller?

Jag tror att Lillis stora prövning i Frölunda fortfarande ligger framför honom, och att han kommer att få visa vad han är gjord av!

Personligen tror jag att han är mycket mer än han har fått visa i MIF. I Frölunda har han tillåtelse att låta laget spela ut på ett sätt som egentligen alla lag vill spela även om dom flesta inte kan: Nämligen på ett anfallsglatt och fartfyllt sätt. Att alltid tänka på att backa hem och försöka kontra dig till något fungerade på Brynäs storhetstid, men inte idag.

Klart Lillis trivs när han kan leva ut sitt spektrum av anfallsglada idéer!

//BROS
Kommentera