1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1106620

Sv: Agera i stället för att reagera
nixXz: "Vi har sportchef och en hel j*vla inkompetent ledning.
Dom kör Timrå IK i botten. Bara att inse detta, och börja agera!"

Det är mkt möjligt att det är som du skriver, tyvärr. Dessvärre är det inte mycket vi på sidan om kan göra annat än vad som ligger i ordet supporter, dvs supporta. Så med agera antar jag att du menar att vi nu mer än någonsin skall stötta laget, hemma såväl som borta. Det är det bästa vi kan göra, bara slöseri med energi att analysera och gapa om sånt vi varken vet så mycket om eller kan påverka nämvärt. Kan möjligen sträcka mig till att en konstruktiv protestbanderoll el. dyl. riktad mot ledningen kanske vore på sin plats.

Vill annars åter påminna om vår andra säsong i ES denna sejour, den som slutade i KS och sen vidare spel i ES. Minns en bortamatch mot BIF i slutet av säsongen och vi låg ohjälpligt sist. Den stora tillresta TIK-klacken fullständigt dominerade i gamla Gavlerinken, sjöng bl.a. med stor portion självironi "vi ligger sist i serien". Underförstått; vi stöttar och älskar vårt lag ändå, vi är stolta tikare och visar det!

That´s the spirit!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Agera i stället för att reagera
mikenomad:

Var det inte den matchen vi låg under med 5-0, lyckas peta in en puck i slutminuten, varav Timråklacken började sjunga: "SM-guld, SM-guld, SM-guld"? Vill minnas att det spred ett antal skratt runt om i hallen...
Kommentera