1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1662343

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2015-02-14
ASA och Hubbe: NÄÄÄÄ Häng med ASA nu! Sista platsen uppåt är praktiskt taget en fribiljett till Shl! Där kommer laget som har vanan att jaga! Inget lag som försvarar något utan bara full jävla fart framåt!

Nåja det har visat sig vara en bra position att spela sig upp ifrån!

Laget är värd all framgång dom kan få! Föreningens problem har nog varit allt annat än trevliga för dem med!

Nu spelar alla i laget över sin egna medelförmåga och då är vi jäkligt bra alltså! En bred trupp som känns ganska komplett! Nu har vi spelare som använder tyngd i spelet ikväll var det jäkligt jobbigt att möta D Strömberg! Det gjorde ont! Vidare så jagade Wedin skiten ur hästenbackar och jag vill fortsatt hylla just Wedin för sitt hårda arbete match efter match. Han gör något mål och någon ASS här och där men sådant kan börja rulla in helt plötsligt i karriären ändå. Att vara stark med pucken och gå vinnande ur gröthögar i sarghörnen är kanon bra egenskaper särskilt när man spelar i en femma som kanske inte riktig håller för att spela ut sina motståndare...
Emil Pettersson var lite för osjälvisk vid några tillfällen idag men han täckte 2skott i en sekvens under ett bp och direkt efter 2a täckningen så jobbar Borgman ut pucken ur zonen med frenesin hos en besatt! Så gör en poängkung som vill mer!

Jaja skulle det inte mot förmodan hålla nu så känns det ändå skönt att killarna gör sig själva rättvisa nu och vinner matcher och får visa att inget lag kan stoppa Timrå IK vare sig man finns i botten eller toppen av tabellen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2015-02-14
Men fan. Börjar hockey bli trevligt igen? Känner inte igen känslorna, lätta på nåt vis. Eller lätta och lätta, snarare kolsvarta med inslag av mörkgrått....men allt är ju relativt. Farligt det här, att börja inbilla sig nåt. Kan aldrig sluta väl.
Kommentera

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2015-02-14
söder över:Rätt talat! Vi ar chans på Elit, förlåt SHL, Vilda väsby gjorde det, VARFÖR  ska inte VI inte kunna göra desammma?
Kommentera