Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Danmark

170210 · » Till forumet


Sv: Danmark
Att danskarna är något bättre på att behärska sitt drickande är väl ett känt faktum, det är väl en av anledningarna till att de kan servera öl på matcher. En annan är väl att de mer eller mindre måste göra det om någon skall gå på matcherna där, 3000 pers på en toppmatch i Danmark, hmm... Inget elitserielag snittar väl ens under det?
Kommentera

Sv: Danmark
heart: Tyckte de verkade satan gött med hockey i Danmark... synd att de inte säljer öl i sveriges arenor också .. skulle nog locka ännu mer folk till matcherna.. men vem vet, de kanske skulle göra det stökigare på matcherna..
Kommentera

Sv: Danmark
Et tu Brute: F-n vad dom drack öl och rökte på matcherna...
Kommentera

Sv: Danmark
PS: Förmodar också att det är idag som TV4:s Hockeykväll kommer att ha ett reportage från Rödovre med bröderna Burakovsky i fokus. Det är nu tre veckor sedan det reportaget spelades in.
Kommentera

Sv: Danmark
Mygel: Annars inleddes den danska satsningen i mitten på 90-talet då Dan Hobér anlitades för att få ordning på de danska "löven". Till sin hjälp hade han då en annan före detta rögleit, Håkan Nygren. Nuvarande förbundskaptenen, Mikael Lundström, har också varit assisterande åt Persson (Brithén) och har väl varit i Danmark sedan slutet av 90.

Förmodar att det blir danska TV3 som kommer att sända från Finland. Förra säsongen visades annars Sanistålligan i en kanal som heter Zulu och den är reklamfinansierad som allt annat. Lyckas du hitta en kanal som sänder reklamfri hockey-VM så får du gärna maila mig, men jag tror det blir svårt. I valet att sända reklam eller dötid, väljer nog de flesta kanaler någon form av reklam eller samhällsinformation.
Kommentera

Sv: Danmark
heart: Ser fram emot det :)
Tycker faktiskt att Danmark har utvecklats enormt de senaste åren. Mycket tack vare en gammal Rögleit, Jim Brithén :)
Kommentera

Sv: Danmark
Mygel: det blir roligt när Sverige ska möta Danmark i hockey-VM...
Kommentera

Sv: Danmark
Mygel: Det är nog mycket möjligt... Nu när det spelar i A-Vm Också (väl?!?)... har för mig att de bruk/ar/ade visa vissa matcher med dess landslag innan... Har dessutom sett på några sportsändingar att de visa hockey... Förresten kommer ihåg att jag såg ett repotage om elvenes i dansk tv.. .nämnde lite om Rögle bland annat=)
Kommentera

Danmark
Är det någon här nere på de sydliga breddgraderna som har koll på om dansk TV ska sända VM??
Dansk television har ju oftast en liten annan priotering än vad Sveriges televison har och de brukar ju köpa in stora idrottsevenemang där danska lag deltar t.ex. UEFA cupen o dylikt. Därför så ser jag inte det som någon omöjlighet att de kommer att sända VM. Hade varit väldigt skönt att slippa kolla på bilförsäljarna på TV3.
Kommentera

170210 · »