Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

SWE-RUS

86283 · » Till forumet


Sv: SWE-RUS
samjo:
Teppo Numminen är ljumskskadad och kan inte komma med till VM, tur för oss svenskar..

Slovakien har ju ett lag som är sju gånger bättre än det dom hade i OS när hälften inte fick spela för sina NHL-klubbar..

Dessutom är Stumpel från Boston samt Palffy och Visnovsky från Los Angeles på väg in.. Så Slovakien blir riktigt farliga mot slutet..
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Skönt med vinst mot Ryssland. Men den riktiga värdemätaren kommer inte förrän på söndag mot Finland. Finnarna är det lag som imponerat klart mest hittills. Speciellt det faktum att de bara släppt in ett mål på tre matcher. Men dom har å andra sidan inte heller fått möta riktigt bra motstånd än. Annars tycker jag det mesta tyder på det som de flesta tippat tidigare. Det är tre lag som gör upp om medaljerna. Dessa är Finland, Tjeckien och Sverige. Främsta utmanare är Kanada, Ryssland och Slovakien. Kanada har ett riktigt bra lag på papperet. De kan bli väldigt farliga i slutspel om de får en bra lottning. Slovakien ser tunna ut bakåt men är väldigt slagkraftiga offensivt men NHL-meriterade proffs som Satan, Bondra, Bartecko. Dessutom ansluter 3st Phoenixspelare. Handzus, Nagy och nån till (kommer inte på namnet).

Jag ser fram emot matchen mot Finland på Söndag. Det kommer bli en tuff drabbning. Då har Finland fått in Teppo Numminen på backplats och vi har Kim Johnsson.
Kommentera

Sv: SWE-RUS
2-0 är vekligen ett styrkebesked från tre kronor...man var bättre matchen igenom o man hade farligare lägen än ryssarna, o när väl ryssarna fick sina målchanser stod han där, väggen själv, SALO.
Skönt att se att han bevisat att han fortfarande håller efter floppen i OS...

MOT VM-GULD 2002!!!
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Skönt som faaan, att alla som har beklagat sig över Tommy Salo efter OS nu har fått ett svar på frågan om han är en av världens bästa målvakter eller inte, för dom som inte sett några NHL-matcher i år kan jag ju säga att svaret är JA!
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Nike89:
Min miss :) synd om den som inte matchen kunde se.
Skönt att du kan följa de tre kronorna Nike89.
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Kolla länken för att se en skribent på Svenskafans sidan betyg på Svenska spelarna igår.
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Nike89: Det gick ju riktigt bra.
2-0, Salo var ju suvären i kassen...hoppas att han är lika duktig i fortfättningen, skulle vara kul om han var änu duktigare, han har ju 93,3% i rädningsprosent...skulle vara kul om han höjde upp det, men det räcker för ett vm-guld till sverige, vi håller ju på att få nhl-spelare.
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Mischy:Tror nog att det här " Stackars dej Nike89 vet hur hemskt det va när FBK lirade på Plus kanaler å va det nu va. Fick rapporter då och då. Suck man vill ju se" det där måste varit menat åt Emmelie B som inte hade TV 3 eller hur?Jag har ju till och med hockey extra så här i VM där man kan se alla målen och så.
Själv satt man ju och såg den utan problem!
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Okej jag är inte sämre än att jag kan ge Salo en eloge men han stod ju upp längre idag. :) Härligt att dom tog Ryssarna såg lite oroligt ut mesta dels av matchen. 1-0 är ju inget att vila sig mot.

Synd att dom inte visade hela Usa-Latvia matchen hua så jag gapade i slutet sicken rysare. Kunde dom inte fått utdelning på sitt storspel va :(

Stackars dej Nike89 vet hur hemskt det va när FBK lirade på Plus kanaler å va det nu va. Fick rapporter då och då. Suck man vill ju se.
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Nike89: Ja, det är bara att hoppas att hans form håller i sig.. såg iochförsig inte matchen (har ej tv3, så man satt vid radion som ett annat jihu) jajja.. hörde dock att Zäta & Weinis spelade ganska dåligt.. bara på att hoppas att det blir ändring på det framöver... och, jag tycker fortfarande att tre kronor, behöver fler från NHL, som Markus Näslund.. det skulle inte vara så dåligt precis.
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Kan inte säga något annat än att Salo är en stormålvakt!Spelade riktigt starkt idag!Och även Nylander var mycket bra.Men det var några som inte kom upp i normalt tempo idag tyvärr!
Kommentera

Sv: SWE-RUS
Enligt Radiosporten så är Per Johan Axelsson klar för VM.

En fin förstärkning, tycker jag.
Kommentera

SWE-RUS
Bedrövlig match att skåda. Vi leder dock med 1-0, men ska vi vinna VM-Guld så krävs nog att vi kommer upp ett par snäpp till!

PP:et funkar inte alls och spelet har låst sig fullständigt! Jag bävar inför den 3:e perioden! Skall dock tillägga att Ryssarna inte är ett dugg bättre!
Kommentera

86283 · »