Tre Kronor

17189 inlägg · 806 ämnen

Tommy Salo

280471 · » Till forumet


Sv: Tommy Salo
danoj: Det jag menade var att man inte kan säga att Tellan i helhet är bättre än Salo, men visst han har varit bättre i de här matcherna, han har mycket mer flyt och turen med sig, så självklart ska Tellan då stå. Men Salo är ändå bättre än Tellan, han har bara haft en jobbig turnering och mycket otur
Kommentera

Sv: Tommy Salo
BJ:

För en gång skull är vi överens :)

Tellan är glödhet och har ett ruskigt självförtroende och skall därför stå
Kommentera

Sv: Tommy Salo
danoj: Ja, och salo är lika het som olof Palme.... Floppar Tellan vill jag se Lundkvist.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Frölunda85: Konstig jämförelse du gör, vad har salos "gamla" guld att göra med hur formen på salo resp tellqvist ser ut just nu?
Hetaste målisen ska stå, just nu är det tellqvist.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Arthur Dent: Han kanske ville visa att han kan bättre än så!!Han är knappast slö. Men efter Vitryssland matchen fick Salo ta så mycket stryk att han säkert blev jättesårad, och nu har han byggt en mur mellan honom och media..därför att Salo inte vill bli så sårad igen, och det kan man förstå.

Att säga att Tellan e bättre än Salo är inte sant. Visst om Tellan är jättebra idag och tar oss till final och vi vinner finalen så kan man ju kanske acceptera att han kan få stå när Salo lägger av. Men nu är Tellan inte ens i närheten av Salo. Salo har tagit jättemånga guld med oss, Tellan har inte tagit nåt. Om Tellan e med och tar tre guld, då kan man börja att jämföra honom med Salo. Men för mig kommer ialla fall Salo alltid att vara den bästa svenska målvakten som jag gillar mest.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
liepins: nej lille vän, de ligger efter jö, ännu tråkigare :(
Kommentera

Sv: Tommy Salo
liepins: Nej det är ju sant.....Tänkte inte på det !! :-) Men kanske roligare att lyssna på radion vid alla dessa spel(reklam)avbrott...
Kommentera

Sv: Tommy Salo
hudik-nicke:
Nackdelen är att SR ligger några sekunder före TV-sändningarna..blir inget kul att köra den varianten då tyvärr.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Vf chefen: TACK! Underbart att lyssna på Lasse Granqvist! Detta bevisar (efter att ha sett TV-Sportens(SVT)ihopklipp med Lasse G.´s referat)att sportsändningar ska ses utan ljud på tv´n med radiosporten på i stället !! Helt otroligt! Nästa match kommer jag absolut att göra det !!
Kommentera

Sv: Tommy Salo
andreaze:
Måste bara få dela med mig från tre kronors gästbok.

Alla målen från Radiosportens Lasse Granqvist
www.hockeyligan.se/hockeysnack/gastbok/view_attach.phtml/?iid=280027&attach=280027.mp3

Slutsekunderna Radiosportens Lasse Granqvist. (slutet är helt otroligt)
www.hockeyligan.se/hockeysnack/gastbok/view_attach.phtml/?iid=280040&attach=280040.mp3

Tack Christoffer från Landvetter
Kommentera

Sv: Tommy Salo
liepins: han är från Rögle med....
Kommentera

Sv: Tommy Salo
finne85:
Han spelar i Färjestad också..usch
Kommentera

Sv: Tommy Salo
finne85: Jönsson är ett spelgeni. Hans rätta jag kommer fram i ett lag där det finns fler av samma kaliber. Jönsson har varit dominerande i nästan alla matcher. Jag kan förstå den skeptism som infunnit sig hos vissa när Jönsson, med ett riktigt mediokert grundspel och riktigt uselt slutspel, blir uttagen till VM.
Men likt förbannat är det en riktigt bra spelare som skulle platsa i vilket VM- lag i årets upplaga. Han har fått oförskämt mycket skit.

Hoppas Hardy har lika mycket tro på Tellan som han haft med Jönsson.Det är nämligen tronskifte på gång i Tre Kronor- fabriken...
Kommentera

Sv: Tommy Salo
willysson:Storebrorsa borde räkna som första...För Jörgen är ju ett par år äldre en dom två...
Kommentera

Sv: Tommy Salo
finne85: ja, han är den tredje brorsan Sedin...
Kommentera

Sv: Tommy Salo
willysson:Ja kontrar väl med att det är likadant med Salo men att han kan göra en dålig match.Tellqvist är i bra form nu så det är inte så konstigt att han står mot Slovakien.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Är det ingen som har Lasse Grankvist som mp3 som man kan ladda ner?
Kommentera

Sv: Tommy Salo
willysson:

Jaha, det säger du.
Han har ju varit en av Sverige bästa spelare så långt i turneringen.
Fast visst han är dålig, han lever på sina gamla meriter och har rött hår.. nåt mer?
Kommentera

Sv: Tommy Salo
finne85: Att Jü rgen kan ha tur nån match han med..
Kommentera

Sv: Tommy Salo
willysson:

Jasså.. och vad menar du med det?
Kommentera

Sv: Tommy Salo
finne85: Även en blind höna kan hitta ett ägg..
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Arthur Dent:

Det är ju hans spelstil.
Finns både positivt och negativ att säga om den, fast garanterat mera positvia saker.

Sen alla som tvekade på Jörgen Jönsson?
Vad säger ni? :)
Kommentera

Sv: Tommy Salo
västeråsjocke: Han har stått färdigt i landslaget, kan inte ha dåliga dagar varje gång heller...
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Arthur Dent:

alla har vi väl våra dåliga dagar lr hur?????
ja tror att salo repar sig snart men att tellan borde stå mot slovakien iaf.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Frölunda85: Jo fast en sak som irreterar med Salo är ju bristen på självdistans, åtminstone vad det verkar. Han byter inte självmant när puckarna studsar fel, verkar allmänt slö och inte bry sig.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
danoj: Det sas väl på TV4 ikväll, att Tellqvist vaktar kassen...
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Frölunda85: Vi vann igår pga bra coachning (faktiskt) av Hardy efter 5-1 målet, hade salo stått kvar hade vi inte varit i semifinal idag, så enkelt är det, du får helt enkelt stå ut med att man ger vissa spelare kritik även fast man vinner.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Frölunda85:

Hetaste målvakten ska stå. Hetast är Tellqvist.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Frölunda85: Är dom dåliga ska dom få höra det... Så är det med alla lag, SALO hejdå.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
willysson: Vi vann ju, eller hur??Det är det som räknas. Så jag förstår inte varför du ska klaga på våra egna spelare då.
Visst, alla har rätt att ha sin åsikt, men jag tycker att det är tråkigt när man hela tiden ska hänga ut spelarna i vårat eget lag.
Stötta dom istället
Kommentera

Sv: Tommy Salo
finne85: jag har iallafall så pass bra syn så jag vet hur en målvakt ska agera i mål, och när dom inte är skotträdda med... Vitrysslandmatchen får han ta på sig, Igår... Han måste ju förfan stå i mål, Och man får inte släppa in mål där han har fri sikt.... Han var oduglig igår och inget annat... hoppas Tellan står nu framöver.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
willysson:

Jag har, från vanligtvis välunderrättad källa, inhämtat informationen att tellans flickväns mormor kommer från norrbotten. Jag tycker att sådan Hemskt Mycket Viktig Information måste tas ad notam i debatten, så den inte spårar ur alldeles i uppfattningar om vem som är bäst bara.

Dessutom har jag hört rykten om att sveriges båsöppnande inte sköttes perfekt under tidigare halvan av matchen, och hardy såg sig tvungen att byta ut tellan mot salo för den viktiga funktionen. I andra halvan av matchen öppnades dörren till båset betydligt bättre, vilket bevisas av resultatet. Det skall man inte glömma!
Kommentera

Sv: Tommy Salo
finne85: " Visst misstag av Salo, men man får faktiskt ställa sig frågan hur ni tänker, och hur mycket hockey ni kan ifall ni skyller på Salo."

Håller med dig helt i den frågan. Det är så fruktansvärt orättvist att dömma ut Salo.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
willysson:

"Blev backarna så mycket bättre när Tellan kom in??? Nej det vara Salo som var oduglig igår."

- Skiter i vem som står för er, men det oerhört märkligt att ni kan klaga på Salo för målen, v-ryslsand matchen, gårdagens match, m.m... Visst misstag av Salo, men man får faktiskt ställa sig frågan hur ni tänker, och hur mycket hockey ni kan ifall ni skyller på Salo.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
willysson: Knappast. Jag tycker du är helt orättvis i det du skriver, du kanske har glömmt bort allt bra Salo har gjort för tre kronor..??alla matcher han har stått i..alla guld han har hjälpt oss att ta
Kommentera

Sv: Tommy Salo
FBKpower: Jag hoppas att Salo har stått sin sista match i tre kronor.. han var helt oduglig igår, får ta på sig minst två mål... Blev backarna så mycket bättre när Tellan kom in??? Nej det vara Salo som var oduglig igår.
Kommentera

Sv: Tommy Salo
Frölunda85: Jag tycker Salo ska stå i morgon fast Tellqvist gjorde en bra match. Salo är en grymt bra målvakt som har lite mera rutin än vad Tellqvist har. Jag tror Salo kan göra en mycket bra match i morgon om han får chansen att stå i kassen. Men jag förstår även Hardy om Tellan får chansen från start. Bara Sverige vinner så är jag mycket nöjd oavsett vem som får stå i mål mot Slovakien.
Kommentera

Tommy Salo
Blir lite upprörd när jag hör kommentarer om Tommy Salo och när jag har läst en röstning på Aftonbladet där de frågar vem folk vill ska stå imorgon..då har en väldigt stor majoritet valt Tellqvist.

Tommy Salo har haft en jobbig och väldigt oturlig turnering hittills, skotten har verkligen kommit in på konstiga sätt, även stolpe in. Men han har inte varit dålig. Visst..igår släppte han in 5 mål, men fyra av dom målen får backarna ta på sig, de kunde inte Salo göra något åt.
Sedan kom ju Tellan in och gjorde en kanon match, vilket var jättekul!!Men jag tycker att det är otroligt orättvist när man dömmer ut allt salo har gjort bara för en eller två matcher.
Bara för att en person är jättebra en match och den andra inte är så bra, så dömmer man ju inte allt efter det..man får ju dömma helheten.

Faktum är att Tellan själv sa så här: "-Tommy är en bättre målvakt än vad jag är. Det är säkert"

När Tellan själv säger så, borde det säga ganska mycket
Kommentera

280471 · »