Tre Kronor

17295 inlägg · 806 ämnen

Inlägg #473091

Sv: Rosno Cup
Manderville: Okej låt ena hälften av bröderna Lundqvist stanna hemma då.

Plocka bort Per Hållberg och stoppa in Ronnie Sundin. Dessvärre lär primadonnan Johnson ändock i slutändan säga nej tack till Tre Kronor med motiveringen - bristande motivation och det finns yngre och hetaare förmågor på marknaden. Jag köper inte sånt skitsnack.

Det är förbanne mej en ära att få dra på sig den blågula landslagdressen och det är dags nu att Johnson tar sitt sunda förnuft till fånga och ger lite grand tillbaks som tack för allt svensk hockey gjort för honom.

Det är en skymf mot hela hockeysocieteten, fansen, media och nationen att tacka nej när plikten kallar.

Jag skulle närmast vilja likställa det med storhetsvansinne! Det är ynkligt Jonas och beklämmande på samma gång att du inte låter oss kära blågula fans få ta del av dig i det svenskaste av svenskt efter fotbollslandslaget i TV-rutan.

Varför kategoriskt och hårdnackat strunta i vad svenska folket tycker och tänker?

Nej tacka vetja Timrå IK, det är hedrande att se våra killar ställa upp när kallelsen kommer, när övriga spelare från de sk "storklubbarna" svärtar ner vårt rykte och bidrar till det inslumrade intresset för landslagshockeyn genom att gång på gång på gång "simulera" skador och dylikt, nej är man hel och fräsch finns ingen som helst anledning att nobba vårt en gång så folkkära landslag men som på p.g.a. alla återbud så fort det vankas en fyrnationsturnering, och det vi nu ser är en långsam, långsam ökenvandring och en evighetslång pina rätt ner i fallgropen.

Det är dags att varje enskild hockeyspelare tar och rannsakar sig själv nu och vaknar upp ur dvalan innan det är försent!

För inte vill väl du Jonas Johnson sitta i dagrummet på ålderdomshemmet och summera din karriär som hockeyspelare inför dina barnbarn med att kallt kunna konstatera att du var en bidragande orsak till att gick käpprätt åt h-e med landslaget och dess satsning mot toppen, frånåkta av tjeckerna, ryssarna, kanadickerna, amerikanerna, finnarna och slovakerna?

Claes-Göran "Myggan" Wallin - nu får du ryta till på skarpen och sammanställa ett väckelsemöte för våra svenska elitspelare!

Det är du som är ytterst ansvarig i nuläget och det är din plikt att spelarna återfår respekten igen för vad ett framträdande i blågult för med sig!

UPP TILL BEVIS!

.
Kommentera