Tre Kronor

17182 inlägg · 806 ämnen

Rosno Cup

473981 · » Till forumet


Sv: Rosno Cup
JimmyH: Klart jag har grund för det. I båset gjorde han säkerligen ett bra jobb men en förbundskapten måste även agera vid sidan om.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
gidgid: Bra analys.. Vad var det som var så uruselt i de två andra matcherna?
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Sanny Lindström föll inte igenom i en enda match.


Han var lika urusel i alla tre.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ernie eagle: Det där kan jag inte uttala mig om då jag är väldigt ovetande om dina kraftiga anklagelser som jag för din skull hoppas du har grund för.

Jag betvivlar starkt att Hardy skulle ha gjort ett halvhjärtat jobb och vad gäller Ulf Dahlén så gick hans kontrakt ut och han kände sig besviken efter fiaskot och steg åt sidan.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
JimmyH: Det var helheten som avgjorde till förmån för Hardys efterträdare till varför han fick gå. Hardy Nilsson är sannerligen ingen sympatisk människa och han väldigt stora samarbetssvårigheter med den övriga ledningen inom förbundet och brydde sig inte särskilt mkt om svensk hockeys välmående i övrigt från pojklagsnivå upp till juniorerna m fl.

En Förbundskapten anser jag behöver ha lite mer på fötterna och engagera sig i större utsträckning än vad som var fallet.

Det går inte att göra ett halvhjärtat jobb, då skiter det sig direkt!

Hardy Nilsson har alltid varit en knepig jävel som varit otroligt svår att få grepp på genom åren.

En envåldshärskare med diktaturfasoner, väldigt auktoritär som velat gå sina egna vägar.

Varför tror ni Uffe Dahlén hoppade av jobbet som assisterande förbundskapten?

Inte var det för att han vantrivdes! Nej skälel stavas H A R D Y!!!

Man kan inte ha sådana människor i ledande befattningar som bara främjar sina egna intressen och kör över folk fullständigt och utövar maktmissbruk!

En ledare skall givetvis visa vart skåpet skall stå och förkunna vem det är som har befälet men inom rimliga gränser och inte utan demokrati!
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Huge: Du får nog sluta att haka upp dig på Wennerholm och de övriga "experterna". Visserligen har du till viss del rätt men här börjar diskussionen bli lite tjatig.

Hardy Nilsson fick inte sparken på grund av Wennerholm och Thornéus får jag sannerligen hoppas. Men fiaskot i både OS och World Cup var i alla fall enligt min synpunkt minst ett praktfiasko för mycket för att ha kvar honom. Man ska komma ihåg att det är de viktigaste turneringarna också.

Så funkar det i idrottens värld. Sedan vad Hardys lag presterade under dessa små turneringar är ointressant. Det tror jag inte hade någon inverkan på beslutet att säga upp honom heller.

Även om Thornéus och Wennerholm skanderade med avgå så fort vi kom på 4:e plats under höstturneringarna och sedan var allt hyfsat igen då vi vunnit Sweden Hockey Games för att sedan bara gnällas lite lätt efter en sudden eller straffförlust och en VM-medalj mot våren.

Det får man ta med ro. Men fakta och summa summarum är att Hardy förlorade sitt jobb tack vare de dåliga turneringarna i OS och World Cup.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Poffa: Naturligtvis spetsar jag till det hela lite grand för att väcka debatt.
Det vi dock hittills vet är att resultaten i de s.k träningsturneringarna varit exakt detsamma som när Hardy basade: relativt hyggligt spel, lite stolpe ut ibland och att vi nästan alltid möter ett mer rutinerat motståndarlag.
Som sagt: första riktiga testet blir väl i VM 2005...
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Huge:

Till stor del berodde det väl på att Hardy inte lyckades då han hade det bästa vi kan ställa på isen, medans Kentas gäng föll med flaggan i topp, baserat på att vi hade ett utvecklingslag jämfört med andra nationer.

Man bör nog ge Kenta samma förutsättningar som Hardy hade innan man börjar ropa "Vad var det jag sa?".
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Dream Team: Wennerholm får väl starta en kampanj för att avsätta Kenta Johansson. Det lyckades ju med Hardy. Måste vara fel på spelsystemet när vi nu gjort 2 resultatmässigt dåliga turneringar. ;-)
När Hardy basade var det konstigt nog aldrig tal om att man hade förlorat med flaggan i topp, vilket tydligen var fallet nu i Moskva enligt W.... :-
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Förbundet reagerar efter fiaskot nu senast.

Läst på text-tv:

"Efter fiaskot i Moskva där Tre Kronor har 18 raka matcher utan seger i jul-
turneringen tänker förbundet om.
-Vi måste titta över den policy vi haft om att skicka ett utvecklingslag till Moskva, säger förbundets ordförande Christer Englund till SvD. Han är orolig för att publiken och sponsorerna ska tappa intresset.
Motståndarna hade massor av NHL-spelare medan Tre Kronor hade fyra stycken.
-Frågan är om vi ska acceptera att spelare väljer att åka skidor istället för landslaget."
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ernie eagle:

"Danne L: Du skriver om allting bara för att det skall passa dina intressen och Frölunda. Jag vill banne mig inte höra på omvägar att du står och skränar halvpackad, med en ölburk i näven framåt vårkanten vid Götaplatsen vilt jublandes över ett svenskt VM-guld om nu så skulle bli fallet och leka stolt svensk - för då talar du emot dig själv!"

Du är helt underbar grabben!
Kommentera

Sv: Rosno Cup
JimmyH: Gunno och Tallinder måste ligga närmast, men jag skulle helst vilja se Hagos. Tyvärr lär han stupa på åldern och att det knappast råder brist på bra centrar när gubbarna orkar ställa upp och lira.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Jag såg alla de tre matcherna.

På en skala 1-5 där 1 är underkänd och 5 är världsklass så skulle jag ge ut dessa betyg.

5:
Ingen

4:
Yared Hagos
Stefan Liv
Henrik Tallinder

3:
Johan Franzén
Lars Jonsson
Mikael Samuelsson
Jonathan Hedström
Niklas Nordgren
Andreas Lilja
Jonas Rönnqvist

2:
Johan Holmqvist
Johnny Oduya
Jonas Frögren
Sanny Lindström
Thomas Johansson
Magnus Nilsson
Johan Davidsson
Mika Hannula
Per Ledin
Christian Berglund

1:
Björn Melin
Jimmie Ölvestad

Ingen spelare höll världsklass och ingen back var underkänd. Med förutsättningarna gör Sverige en godkänd insats. Bra insatser i av två av tre matcher. Dagens finnkamp var den enda dåliga insats man gör. De som får betyg 3 och 4 är i alla fall med i diskussionerna kring en VM-plats men jag tror kanske att max två av dessa kan greja en sådan.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ernie eagle: Frånsett Ryssmatchen så har han varit klart godkänd, man får som sagt betänka att det var hans första riktiga framträdande i Tre Kronor.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Ambroo: Jag har i vartfall inte totalsågat honom. Har sett för lite av det hela för att kunna bedöma honom rättvist.

Såg hela matchen mot Tjeckien, men bara glimtar av Rysslandsmatchen och missade helt dagens finnkamp p.g.a. jobb.


Som jag skrev tidigare så får man ha vilken åsikt man vill om hans skridskoåkning och hans markeringsspel, men att som Frökundasupporter spy galla över en lirare när ens egna spelare inte ens ställer upp tycker jag är oförtjänt och väldigt missriktat.

Om man nu mår så dåligt av att se Sanny Lindström lira i blågult så tycker jag kallt att man skall operera för att ens egna favoriter tackar ja.

Danne L: Du skriver om allting bara för att det skall passa dina intressen och Frölunda. Jag vill banne mig inte höra på omvägar att du står och skränar halvpackad, med en ölburk i näven framåt vårkanten vid Götaplatsen vilt jublandes över ett svenskt VM-guld om nu så skulle bli fallet och leka stolt svensk - för då talar du emot dig själv!
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Bara för att Sanny föll igenom i en match så tycker inte jag att man behöver totalsåga honom, han var debutant. Ta en sån sak som skridskoåkningen, han har aldrig varit nån Martin St Louis och kommer förmodligen aldrig att bli det heller, men var det nån som såg helheten? Han gjorde ett hästjobb i det tysta, använde kilona på rätt sätt, var en av det få som täckte skott, som offrade sej, spelade strålande i bp och framförallt så han gjorde mål. Sen att han inte är en VM-kandidat är en sak, men han är någon att lita på och får han tid på sej så kan han växa ut till en fullgod internationell spelare. Det man istället kan fråga sej är vad Thomas Johansson, Johnny Oduya och en heldel forwards i spetsen har där att göra. När gladde Farbror Polisen någon i landslagsdressen? Har Johnny Oduglig ens slagit en passning med rätt adress i DIF-tröjan? Det största frågetecknet höll jag på att glömma.. Kapten Johan Davidsson tas ut och ska vara den som visar vägen, som visar lugn, kyla och rutin när det hettar till, när det krävs en uppryckning eller när man hamnat i underläge. I själva verket vare sej har han en besättning eller skuta till vardags som han lyckas få på rätt köl och han åker hellre och gömmer sej när det går emot än visar framåtanda.. Pinsamt!
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Jompe: Naturligtvis är skillnaderna milsvida mellan de svenska elitspelarna och NHL-proffsen. Det går inte att blunda för och heller inget som gör mig förvånad precis.

Javisst hockeyspelandet på toppnivå är begränsat till att gälla ett fåtal år av ens livstid, men dessutom har pensionsavtal om det är anslutna till SICO den dagen karriären är all.

De flesta av spelarna tjänar någonstans i storleksordningen mellan 25-75.000kr (om det är skattefritt eller ej törs jag inte svara på) men det är i allafall tillräckligt mkt för att de skall kunna stoppa undan en liten slant varje månad och sätta in på banken som förvaltar dem som fonder eller aktier vilket på sikt kan ge en rejäl avkastning, lägg därtill den tjänstepension vi talade om samt ett vanligt jobb i det civila.

Så inte skall de väl gnälla så högljutt. En annan stackare och säkerligen fler med mig är inte ens i närheten av de löner de svenska spelarna i Elitserien tjänar och har inte heller sådana avtal att de per automatik kan tacka nej till jobb.

Tidningsjobbet t ex, en natts frånvaro kostar mig i runda slängar 170kr om jag inte väljer att ta ut en semesterdag, vilka är slut för i år.

170kr är mycket när slutlönen för detta jobb ligger på mellan 4500-5000kr efter skatt.

Jag förlorade över 1000kr när jag var till Schweiz en vecka i höstas vilket iofs var självförvållat men det blev jävligt knapert efteråt, då är det tur att man fortfarande bor hemma, annars hade det gått åt h-e med braksteg vill jag lova!
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ernie eagle: Är inte helt säker på vad Du far efter i inlägget att hockeyspelarna har det så bra. "Heltidsproffs"--jo, det är de ju bevisligen.
"Ockerlöner"--tja, en del tjänar bra men långt ifrån alla. De har några år när de kan tjäna kovan, efter 35 (senast) måste de sadla om. Då kan Du och jag lugnt jobba vidare.
"Fantastiska förmåner"--ingår förmodligen som en löneförmån.
"Gratis hotellnätter vid bortamatch"--jo men det är ju tjänsteresa så det vore väl konstigt om de skulle stå för det själv.
"Käk"--som ovan. När min arbetsgivare skickar mig på resor får han liksom stå för biljetter, hotell och käk. Det är så det brukar fungera--och ska fungera enligt resereglementen och andra regler.

NHL-gubbarna har astronomiska löner. Hockeykrigarna i elitserien har det inte lika fett. NHLPA:s agerande att vägra lönetek när sådant tak finns inom amerikansk fotboll, basketball och baseball är obegripligt. Men, som sagt, det är lånfgt ifrån deras löner till de svenska hockeyspelarnas.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Danne_l: Du får ha vilken åsikt du vill om Sanny Lindström. Jag har inte påstått att hans insats varit upplyftande under Rosno Cup, men hade de spelare som tackat nej istället sagt ja hade aldrig Sanny Lindström kommit ifråga!

Kickan: Nej jag tror verkligen inte att Sanny Lindström är påtänkt för VM-truppen senare i vår, jag ser honom som en nödlösning i landslaget.

Jag konstaterade bara att jag tycker det är hedrande att han ställer upp, för utan sådana som Sanny och Per Ledin hade vi inte haft något landslag att ställa på benen.

Faktum var att de första spelarna Lill-Kenta och Mikael Andersson tillfrågade och ville nominera till Rosno Cup var idel FBK-spelare och Frölundaiter. Men hur det gick vet vi ju redan som bekant.

Sanny Lindström håller kanske inte internationellt men han gör ett förbannat bra jobb i Timrå IK - det räcker för mig!
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Kickan: Det finns tid för sånt oxå. Eller svamlar bara Jonathan Hedström när han säger att han åter är hemma i Sverige den 20 december och därefter åka raka vägen hem till Skellefteå för att fira jul och ladda upp batterierna inför omstarten på annandag jul. Herregud hur lång semester skall de ha egentligen!? 4 dagars ledighet är mer än vad en annan kan stoltsera med.

Jag jobbar om nätterna med tidningarna och har nu även börjat på ett nytt jobb i Sönnschvall hos Niklas Thorén, Timrås gamla målvaktstränare, med att kvällstid ringa runt på uppdrag av Mr Music och Barnuniversitetet och sälja PC-spel och CD-skivor.

Jag jobbar t.o.m. på julaftonsmorgonen. Är ledig juldagen och annandag jul, sen drar allvaret igång igen.

Herregud skall det bara vara roligt att spela hockey? Skall hockeyspelarna som vanligtvis är så jäkla bortskämd att hälften vore nog ha dukat smörgåsbord hela veckan lång. Ibland får man göra skitgörat oxå och göra sånt som kanske inte alltid är så himla stimulerande i alla lägen.

Nej sanningen att säga så är våra svenska elitspelare alldeles på tok för bortskämda.

Heltidsproffs, ockerlöner, fantastiska förmåner, gratis hotellnätter vid bortamatch och käk.

Någonstans tycker jag att vi som är fotfolket som faktiskt till stor del betalar spelarnas löner måste säga ifrån.

Det räcker nu!

Rent juridiskt kanske det inte begår några fel men moraliskt är det helt förkastligt!
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Deas:

Någonting behövs ju som träning inför VM och OS. Jag tror på iden med att slopa själva turneringen och göra en slags liga istället där alla lag spelar sina hemmamatcher just hemma. Man möter alltså alla lag exempelvis två gånger, en borta och en hemma. Då tror i alla fall jag att spelare skulle känna sig mer motiverade av att ställa upp.
Detta skulle säkerligen också få upp publikintresset för matcherna.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Danne_l: Ja landslaget har verkligen tappat status iom de här turneringarna. Slopa dem och lira VM bara vartannat år.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
. Skulle det inte vara bättre att satsa på ETT landslag som Canada. skulle ju dom kunna lira ihop sig istället för att skicka in 14 nya killar i varje turnering. Dessutom borde man porta dom som blir uttagna å inte ställer upp . Är ju pinsamt att det skickas iväg nått jävla brögäng som knappt kan göra ett mål, kan man inte lika gärna skicka dit ett junis lag eller nått då?.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ok, Ambroo:
får väl medge att jag bara läste ditt sista inlägg i frågan, och mitt svar blev därefter. vi får väl hoppas på ett sjysst VM istället...
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Dream Team:

Landslaget är viktigt ja. Men jag förstår spelare som hellre stannar hemma än att åka till Ryssland för tre landskamper inför mer eller mindre tomma läktare.
Jag tycker det här är meningslösa turneringar numer, finns ingen som bryr sig tycks det. Nytt upplägg efterlyses.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Metal Guru: Det är grina gamla gubbars högtid, det är då Jönsson, Andersson och co vill ha strålkastarna riktade på sej och jo, läser du mitt tidigare inlägg så är det just den turneringen som i mina ögon är den riktiga Kalle-Anka turneringen.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Ambroo:
Är inte SHG en Kalle-Anka-turnering?
Åtminstone sett från de andra lagens perspektiv? Kanske därför vi brukar gå bättre än genomsnittligt här hemma?
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Danne_l: Ja vadå? Annas kan vi skrota de här meningslösa turneringarna och lägga allt krut på SHG och VM, för där vill man som glidare sola sej i glansen och synas för polarna på hemmaplan och i tv.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Danne_l: Så spel landslaget är inte viktigt?
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Kickan: Det är därför Ledin och Runken är med va? ;-)

Att situationen är som den är och att stausen med svenska ögon sett inte är den högsta är nåt man måste få bort, det är bara för dåligt av de "etablerade" namnen att år ut och år in skylla på skador och för lite tid över för familjen så fort rysslands turnering kommer på tal. Att sen glida med på en räkmacka och tro att man ska vara given i både Sweden Hockey Games och VM är en pinsam inställning. Förresten så är inte Vodka Open något undantag, både Sauna Cup och Skoda Öppna är på väg åt samma håll. Det skulle vara intressant att veta hur många av spelarna i dessa försäsongsturneringar som i slutända spelar till sej en plats i VM-truppen om vi bortser från NHL-proffsen och jämnför med de gamla rävarna vill säga.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Ambroo:

Japp, du tycker det ja.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Ambroo: hehe, sant,sant
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ChriZt3r: Antingen får de vandra den vägen eller bege sej ut på oljefälten.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Danne_l: Oavsett hur det ligger till så ska man känna stolthet och det ska vara en ära att dra på sej den svenska landslagströjan.

Som det är nu är det inte bara en Kalle Anka turnering i sej, spelarna som säger nej i tid och otid känns som de skulle kunna stå gjutna på stora torget i Ankeborg.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Ambroo: Jo,jo men måste dom ta in 4 arbetslösa ryssar och slänga en kamera i näven på dom och säga gör ert bästa grabbar, ni har gratis sprit under turneringen??
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ChriZt3r: Lätt svar: Ryssland = Vodkaland.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
rbn: Odåga eller hur det stavas har ju annars varit grym, för att inte tala om Thomas Johansson, fantastisk insats!
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Är det bara jag som retar mig på kameramännen och producenterna på den här turneringen? Man kan ju tro att det är Lars Von Trier som bestämmer över konstiga vinklar och idiotiska zoomningar. Vem fan vill se en närbild på en rysk dommare när Sverige går till anfall???
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Börjar Matchen i Kalle Anka Cup 15:00 ??? Kan ju vara roande att se i brist på annat.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Förstår inte vad en spelare som Sanny Lindström ska vara med. Tycker han är riktigt kass, förövrigt gillar jag mer Daniel Henriksson än Honken. Liv gjorde bra match...
Kommentera

Sv: Rosno Cup
"- Det som retar mig är att domaren kom emellan, precis då jag hunnit dra tröjan över huvudet på honom. Jag hade helst av allt velat ge honom en tillbaka, men nu gick inte det då domaren höll i mig."

- Ludvika POWER.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Kickan:

ernie-ponken. Lyssna på Kickan, hon verkar till skillnad från dig ha en sund inställning till det hela.

Jag är förresten hemskt ledsen att jag trackar ner på dina kära Timråspelare, skall aldrig göra om det igen. Förlåt.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ernie eagle: Att andra än Gläfsare tackar nej beror kanske på att de som tackat nej trots allt är mer eller mindre givna i landslaget när det verkligen gäller något. Ryssland är b-turneringen då allehanda märkliga skador dyker upp helt plötsligt, vilket skapar större utrymme för en massa no names. Eller tror du på allvar att Sanny skulle ha blivit uttagen till ett riktigt landslag?

Jag tycker inte alls att spelarna skall vara skyldiga att ställa upp i alla lägen. Även de är människor och har samma behov som oss andra, så jag har full förståelse för om många tackar nej till Ryssland för att få chansen att låta småblessyrer läka och tillbringa lite tid med familjen.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Manderville: Okej låt ena hälften av bröderna Lundqvist stanna hemma då.

Plocka bort Per Hållberg och stoppa in Ronnie Sundin. Dessvärre lär primadonnan Johnson ändock i slutändan säga nej tack till Tre Kronor med motiveringen - bristande motivation och det finns yngre och hetaare förmågor på marknaden. Jag köper inte sånt skitsnack.

Det är förbanne mej en ära att få dra på sig den blågula landslagdressen och det är dags nu att Johnson tar sitt sunda förnuft till fånga och ger lite grand tillbaks som tack för allt svensk hockey gjort för honom.

Det är en skymf mot hela hockeysocieteten, fansen, media och nationen att tacka nej när plikten kallar.

Jag skulle närmast vilja likställa det med storhetsvansinne! Det är ynkligt Jonas och beklämmande på samma gång att du inte låter oss kära blågula fans få ta del av dig i det svenskaste av svenskt efter fotbollslandslaget i TV-rutan.

Varför kategoriskt och hårdnackat strunta i vad svenska folket tycker och tänker?

Nej tacka vetja Timrå IK, det är hedrande att se våra killar ställa upp när kallelsen kommer, när övriga spelare från de sk "storklubbarna" svärtar ner vårt rykte och bidrar till det inslumrade intresset för landslagshockeyn genom att gång på gång på gång "simulera" skador och dylikt, nej är man hel och fräsch finns ingen som helst anledning att nobba vårt en gång så folkkära landslag men som på p.g.a. alla återbud så fort det vankas en fyrnationsturnering, och det vi nu ser är en långsam, långsam ökenvandring och en evighetslång pina rätt ner i fallgropen.

Det är dags att varje enskild hockeyspelare tar och rannsakar sig själv nu och vaknar upp ur dvalan innan det är försent!

För inte vill väl du Jonas Johnson sitta i dagrummet på ålderdomshemmet och summera din karriär som hockeyspelare inför dina barnbarn med att kallt kunna konstatera att du var en bidragande orsak till att gick käpprätt åt h-e med landslaget och dess satsning mot toppen, frånåkta av tjeckerna, ryssarna, kanadickerna, amerikanerna, finnarna och slovakerna?

Claes-Göran "Myggan" Wallin - nu får du ryta till på skarpen och sammanställa ett väckelsemöte för våra svenska elitspelare!

Det är du som är ytterst ansvarig i nuläget och det är din plikt att spelarna återfår respekten igen för vad ett framträdande i blågult för med sig!

UPP TILL BEVIS!

.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ernie eagle: Nä inte sopan Joel men däremot Ronnie Sundin
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Danne_l: Skakll du börja gnälla över enskilda prestationer nu oxå?

Då kan väl Frölunda skicka Henrik och Joel Lundqvist, Magnus Kahnberg, Niklas Andersson, Jonas Johnson och Jari Tolsa till nästa turnering så våra gubbar får vila lite grand - låter väl som en bra deal va?

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ChriZt3r: ja det tycker jag också. och sätt in HONKEN
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Ambroo: Tänkte inte på det. Vi tar ut Sanny o sitter in snabbskrinnaren Sjödin istallet :?
Kommentera

Sv: Rosno Cup
ernie eagle:

Jadu lilleman. Hur ställer jag mig till neongröna piller egentligen. Smakar de sött och går under kategorin "godis" är det väl okey för mig. Fast jag föredrar nog lakrits i så fall.

I övrigt hoppas jag det var en engångsföreteelse att ta med den där Sanny i landslaget.
Kommentera

Sv: Rosno Cup
Dysso: För att vi snackar business...
Kommentera

473981 · »