Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #531919

Sv: VM Damkronorna
Bafucin: Jag är mer för att man ska realistiska målsättningar.

Våra herrkronor reklameras ju alltid för att de satsar på guld i varje turnering. Visst har Tre Kronor alltid haft en bra chans men skillnaderna mellan de 5-6 bästa nationerna är ypperligt små. Jag har alltid tyckt att en bronsmedalj är en god insats av Tre Kronor, åtminstone de senaste 8-9 åren.

Jag gillar för övrigt inte upplägget med kvartsfinaler heller. En match avgör om det blir fiasko eller ej för toppnationerna. Satsa hellre på tuffare gruppspel där man får slåss direkt om semifinalplatser!

För att hålla mig till tråden så tycker jag att damhockeyn borde plocka bort visir och tillåta tacklingar. Då skulle kunna tänka mig att kolla också. Som det är nu så är det ju rena rama rinkbandyn.

De bästa damspelarna i världen är dock rätt tekniskt begåvade, åtminstone lika mycket som en svensk J20-spelare. Dock så är de för klena och skjuter för dåligt för att ha chans i ett J20-lag.

Skulle dock vara kul att se Kim Martin i ett J20-lag nästa säsong. På målvaktssidan är damerna som närmast männen. Dock så är de oftast lite för korta i rocken.
Kommentera