Tre Kronor

17480 inlägg · 806 ämnen

Inlägg #546369

Sv: Hockey VM 2005 Sverige-Tjeckien
Fy fan, fan fan fan fan....

Jag fattar inte, jävla piss varenda jävla gång... Minns Carters millimetermål... Minns Modin kryssribba-ut i en semi mot Tjeckerna 01 i sista straffen...

Jag är hur som helst otroligt stolt svensk! Det här laget ska inte ha en chans mot Tjeckien på pappret, men vilket fantastiskt hjärta de har visat i hela turneringen!

Den här matchen var otroligt stark, vi gav oss aldrig och båda deras två sista mål och är ju bara nå jävla flyt om man får uttrycka sig så.

Henrik Lundqvist var fantastisk, helt sjukt att han inte får vinna en sådan här match.

Varför kan aldrig Zetterberg få till det i sådana här matcher, han är så jävla bra så det är skrämmande! Helt makalös idag, men vare sig mål eller assist(om han inte fick andrahandsass på 1:an men det betvivlar jag då det var retur.). Bara Peter Forsberg och Mats Sundin är bättre än Zäta i Sverige, om ens de.

Det som skiljer är väl att Foppa och Sudden har gjort mål på solorajder i avgörande lägen i stora matcher eller att deras kedjekompis (läs Weinhandl) hade gjort mål på friläget som skapades.

Tre Kronor levde på alla fyra formationer ända in i slutet, det är starkt att ha så fyra jämna femmor. Ett bevis på det är när den kedja som haft det lite tugnt står för kvitteringen. Här bidrog verkligen alla.

Hoppas verkligen vi knyter ihop denna VM-turnering med ett brons imorrn, det här heroiska laget är värd en medalj med sig hem!
Kommentera