Västerås IK

231 inlägg · 45 ämnen

Inlägg #297998

Sv: Dålig bemötande!
znuttis: Jag kan bara beklaga, tyvärr finns det människor överallt i Sverige som inte har mer i sitt "huvud" för att kunna inse att sport inte är på liv och död, utan ett roligt fritidsintresse. Även om man är väldigt engagerad i sitt lag i någon lagsport så ska man naturligtvis behandla andra människor med respekt.

Nu vet jag inte hur gammal denna tjej var, men tyvärr så handlar detta precis om samma sak som i skolan då mobbare trakasserar någon utvald person. Det är "små" människor som tror att de måste behandla andra människor illa för att de ska anses "häftiga" samt att de ska få "respekt". Nu vet ju inte dessa människor vad ordet respekt innebär, men i sina egna ögon så tycker de att de är väldigt bra och att deras kompisar ser upp till dem.

Detta problem har även äkta Röglesupporters då de har sin ökända skara som följer dem, de flesta lag i Sverige har alltid några människor som inte har där att göra överhuvudtaget. Dessa människor skulle kunna bråka på vilket evenemang som helst, bara det finns mycket folk samlade tex krogen. Detta är något som VIK-support definitivt tar avstånd från, jag beklagar att jag inte såg vad som inträffade så att man hade kunnat ställa, denna osäkra lilla tjej, den självklara frågan vad i helsike hon trodde att hon pysslade med.

Jag hoppas att du vågar komma tillbaka till Västerås för att se på hockey och skulle du åter råka in i en situation där några börjar trakassera dig, oavsett vart du befinner dig i landet, så borde du omedelbart uppmärksamma vakterna om detta.

Jag kan bara åter beklaga det inträffade.

/Jörgen
Kommentera